Deal
Deal
Restaurant Perceel* in Capelle aan den IJssel verwelkomt je met een warme sfeer en culinaire verrassingen. De kaart laat zich inspireren door de seizoenen, en de keukenbrigade plukt dagelijks de mooiste kruiden en eetbare bloemen uit eigen tuin.
De gerechten op deze menukaart zijn samengesteld met respect voor de natuur, waarbij zoveel mogelijk gewerkt wordt met producten die het seizoen biedt.
Heb jij ook zin om te genieten bij Perceel? Reserveer dan nu voor dit 8-gangen Luxe Michelin menu incl. kaviaar en lever voor slechts € 165,-!
Ontdek de culinaire magie van Restaurant Perceel.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 januari 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 399 mensen zeggen over Perceel*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Onlangs aangeschoven voor een 8 gangen culinair menu. De start met de amuses was al een goed begin. Elke gang die volgde, van vis met kaviaar tot signature dish, smaakte zoals het oogde. De verschillende bereidingen van eend met de eendenlever maakte het geheel af. Compliment voor gastvrouw Sharon, door haar voelde je je zeer welkom in hun 'huiskamer'. Ik kom zeker nog eens terug.
Het was een top ervaring met een geweldige service en lekker eten!
8 gangen, voortreffelijke smaak. Super fijne bediening met uitleg over wijn en sap. Opmerkelijk ook het alcoholvrije sap arrangement passend bij elk gerecht. Fijne sfeer in het restaurant. Kortom een perfecte avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.
Over Perceel*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
In de oude rustige dorpskern van Capelle aan den IJssel vind je op de dijk in het Oude Raadhuis het restaurant Perceel*. De dijk heeft een prachtige authentieke uitstraling en het opnieuw aangelegde terras schittert elke dag weer. In de zomermaanden kun je hier genieten van een uitgebreide lunch of diner met een prachtig uitzicht op de Hollandse IJssel.
Bij Perceel* word je verrast door onverwachte smaakcombinaties die je versteld doen staan. Ze houden ontzettend van bloemen en fleuren zowel het restaurant als de borden hiermee op. In het voorjaar en de zomer komen de kruiden en eetbare bloemen uit eigen kruidentuin die gelegen is naast het restaurant.
Ervaar het geweldige restaurant Perceel* zelf!