Restaurant de Koningin

Fusion, Frans | €€ | Menu
8,9 (8 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 8 mensen zeggen over Restaurant de Koningin

8.9 Gebaseerd op 8 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Geslaagde avond"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Vernieuwd en sfeervol restaurant met verrassende gerechten. Aanrader!

Joyce op 15 juni 2024
Geverifiëerd
Hans Heesterbeek - team Restaurant De Koningin heeft gereageerd op 17 juni 2024

Dankjewel voor je prachtige review! We zijn blij om te horen dat je onze vernieuwde en sfeervolle restaurantomgeving en de verrassende gerechten hebt genoten. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe culinaire ervaring!

Met vriendelijke groet,

Het team De Koningin


"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fine dining maakt de woorden waar....heerlijke ambiance. Gestart op het buitenterras waar we heerlijk in het zonnetje zaten. Na de amuse konden we een tafeltje binnen uitzoeken. Een avondvullend diner met een passend wijnarrangement. Fijne smaken en verrassende combinaties, goede uitleg van wat er allemaal gepresen...

Lees hele review

Fine dining maakt de woorden waar....heerlijke ambiance. Gestart op het buitenterras waar we heerlijk in het zonnetje zaten. Na de amuse konden we een tafeltje binnen uitzoeken. Een avondvullend diner met een passend wijnarrangement. Fijne smaken en verrassende combinaties, goede uitleg van wat er allemaal gepresenteerd werd. Elk bord was een feestje en is er met smaak gedineerd.Wij hebben genoten!!

Petra van der Pol op 08 juni 2024
Geverifiëerd
Hans Heesterbeek Restaurant De Koningin heeft gereageerd op 08 juni 2024

Petra wat goed om te horen dat jullie zo’n mooie en smaakvolle avond hebben gehad. Bedankt voor je review daar zijn we erg blij en ook voor het plaatsen van de foto’s. Graag tot een volgende keer.


"Heerlijk gegeten!"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Aanrader!

Romee van Klaveren op 07 juni 2024
Geverifiëerd
Hans Heesterbeek Restaurant De Koningin heeft gereageerd op 08 juni 2024

Romee dankjewel en ook voor het plaatsen van de foto’s. We zien jullie graag weer als jullie weer eens in buurt zijn. We zijn blij dat jullie een mooie avond hebben gehad.


"Goed gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het duurde erg lang voor de amuse en de eerste gang geserveerd.
Vervolgens werd de tweede gang geserveerd toen we nog niet de kans hadden gehad de wijn van de eerste gang “ achterover te slaan” . Daarna werd het tempo aangenaam.
Wat betreft eten: met name de tartaar van tomaat heel smakelijk.
Hoofdgerecht s...

Lees hele review

Het duurde erg lang voor de amuse en de eerste gang geserveerd.
Vervolgens werd de tweede gang geserveerd toen we nog niet de kans hadden gehad de wijn van de eerste gang “ achterover te slaan” . Daarna werd het tempo aangenaam.
Wat betreft eten: met name de tartaar van tomaat heel smakelijk.
Hoofdgerecht snoekbaars wel lekker maar zal niet lang in mijn geheugen blijven. De wijn die erbij geschonken werd was wel erg lekker.

Marinke Van der op 29 maart 2024
Geverifiëerd
Hans Heesterbeek heeft gereageerd op 02 april 2024

Bedankt voor je bezoek en je eerlijke feedback, Marinke! Fijn om te horen dat je de tartaar van tomaat erg smakelijk vond. We nemen je opmerkingen over de timing serieus en gaan hier zeker mee aan de slag, zodat de ervaring van de amuse en de opeenvolging van de gangen de volgende keer soepeler zal verlopen. Het spijt ons dat de snoekbaars niet helemaal aan je verwachtingen voldeed, maar we zijn blij dat de wijn naar meer smaakte. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een ervaring die in alle opzichten herinneringswaardig is!


"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was top. Heerlijk gegeten en prachtig gepresenteerd.

Fiet op 22 maart 2024
Geverifiëerd
Hans Heesterbeek heeft gereageerd op 02 april 2024

Dankjewel Rob en Fiet het was heel leuk dat jullie er weer waren en graag weer tot een volgende keer.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwerkerk aan den IJssel e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant de Koningin

Keuken: Fusion, Frans

Welkom bij De Koningin Restaurant - Fine Dining! Hier wacht een avond vol culinair genot en warme gastvrijheid op je. Verwacht een vleugje elegantie, perfectie in elk gerecht en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit. Jouw ervaring wordt onvergetelijk, met elk detail zorgvuldig afgestemd op een harmonie van smaak en service. Laat je verrassen en geniet van de sublieme samensmelting van uitzonderlijk eten en gastvrijheid.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Nieuwerkerk aan den IJssel e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden