Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | MenuFletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | MenuVolg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 20 mensen zeggen over Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Jonge bediening, geen huiselijke sfeer, het is echt restaurant van een hotel. Eten kwam naar ons idee uit een warmhoudlade of kast. Dat viel vooral op doordat het een open keuken is en wij het hoofdgerecht kregen toen de keuken al schoon was.
Eten is goed lekkere smaken
Prachtig uitzicht. herlijk eten en zeer vriendelijke bedienimg. leuk dat we ook de koks aan het werk konden zien.
Heerlijk gegeten in een mooie ambiance met een geweldig uitzicht. Mooi opgemaakte gerechten en een duidelijke uitleg over wat er gepresenteerd werd. Vlotte jonge bediening maar ik miste een wijnarrangement bij het eten. De huiswijn was echter ook van goede kwaliteit.
Goed gegeten, het personeel doet erg zijn best.
De smaken zouden wat mij betreft wat meer uitgesproken zijn, nu is e.e.a. meer afgestemd op de gemiddelde hotelgast.
Prachtige ligging, moderne inrichting. Vriendelijk personeel.
De snelheid van bediening was precies goed, compliment! Eten heerlijk en verrassend, zeker voor herhaling vatbaar!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Wageningen e.o.
Over Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten
Schitterende vergezichten: daar ben je van verzekerd bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. Compleet de tijd vergeten terwijl je vanaf het panoramaterras uitkijkt over de rivier de Rijn, de uiterwaarden en de Betuwe onder het genot van een heerlijk glas wijn die zorgvuldig is gekozen met de uitgekiende wijnkaart. Maar niet alleen vanaf het terras, ook vanuit jouw comfortabele stoel in het 4-sterren restaurant kun je volop genieten van de prachtige natuur. Laat je in de watten leggen met culinaire hoogstandjes van de chef-kok en proef heerlijke gerechten, die worden bereid met dagverse, veelal biologische, producten uit de streek.