La Delizia

Italiaans | €€ | Menu

Heerlijk 3-gangen Rising Star menu € 49,50 € 39,50

La Delizia

Italiaans | €€ | Menu

Heerlijk 3-gangen Rising Star menu € 49,50 € 39,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Heerlijk 3-gangen Rising Star menu
€ 49,50 € 39,50

Restaurant La Delizia in Barneveld is sinds 2015 de plek voor heerlijke authentieke Italiaanse gerechten. Bij La Delizia draait alles om passie voor verse ingrediënten, eenvoudig, eerlijk koken en een heerlijke sfeer. Het menu biedt originele gerechten, gemaakt door een team van getalenteerde koks. Er worden bijzondere en onverwachte smaakcombinaties gebruikt, waardoor er voor ieder wat is. La Delizia is geliefd bij zowel lokale bewoners als reizende kenners.

Heb je ook zin om jezelf te laten verwennen met een authentieke Italiaanse ervaring? Grijp dan nu je kans en reserveer snel voor dit Heerlijk 3-gangen Rising Star menu voor slechts € 39,50!

Ontdek de smaak van Italië en de warme sfeer van Restaurant La Delizia!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 september 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over La Delizia

Schrijf een review en deel je foto's

"goed adres prettige bediening"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Lekker gerechten en smakelijk bereid

Arend op 16 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Barneveld e.o.

Toon telefoonnummer

Over La Delizia

Keuken: Italiaans

Sinds 2015 is restaurant La Delizia gevestigd in Barneveld. De plek voor heerlijke authentieke Italiaanse gerechten. Bij La Delizia draait alles om de passie voor verse ingrediënten, eenvoudig en eerlijk koken en een heerlijke sfeer. Het menu biedt een selectie van originele gerechten, die allemaal in eigen keuken zijn gemaakt door een team van getalenteerde koks. Er wordt gebruik gemaak van bijzondere en onverwachte smaakcombinaties en er is voor ieder wat wils. La Delizia is geliefd bij zowel de lokale bewoners als reizende kenners.

Wanneer maak jij kennis met restaurant La Delizia?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Barneveld e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden