Restaurant Le Nord

Frans, Modern | €€€ | Menu

Heerlijk 4-gangen Gault&Millau menu + bruisend aperitief € 68,- € 54,-

Restaurant Le Nord

Frans, Modern | €€€ | Menu

Heerlijk 4-gangen Gault&Millau menu + bruisend aperitief € 68,- € 54,-

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Heerlijk 4-gangen Gault&Millau menu + bruisend aperitief
€ 68,- € 54,-

Restaurant Le Nord in Bilthoven is het Franse restaurant van Lieke & Grégory Nicole, gelegen op een bijzondere plek in het noorden van Bilthoven. Le Nord is gehuisvest in een authentieke boerenhoeve. In deze omgebouwde boerderij uit 1885 kun je genieten van heerlijke verfijnde gerechten uit handen van Patron Cuisinier Grégory Nicole. Samen met zijn vrouw Lieke opende hij in 2015 de deuren van hun restaurant.

Restaurant Restaurant Le Nord is trotse bezitter van 13 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van Bilthoven!

Hebt u ook zin om uzelf te laten verwennen met een verfijnde Franse dinerervaring? Grijp dan nu uw kans en reserveer snel voor dit Heerlijk 4-gangen Gault&Millau menu + bruisend aperitief voor slechts € 54,-!

Ervaar de verfijnde smaken en de authentieke sfeer van Restaurant Le Nord!
Let op: allergieën moeten bij boeking worden gemeld, anders wordt ter plaatse €7,50 extra in rekening gebracht.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bilthoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Le Nord

Keuken: Frans, Modern

In het noorden van Bilthoven vind je het Franse restaurant van Lieke & Grégory Nicole op een bijzondere plek. Le Nord is gehuisvest in een authentieke boerenhoeve. In deze omgebouwde boerderij uit 1885 kan je terecht voor heerlijke verfijnde gerechten uit handen van Patron Cuisinier Grégory Nicole. Samen met zijn vrouw Lieke opende hij in 2015 de deuren van hun restaurant.
Laat je verwennen door bijvoorbeeld te kiezen voor het Menu Saison of Menu Bib Gourmand of à la carte. Tevens serveren wij een Business lunch. In 2018 zijn wij beloond met een BIB Gourmand van Michelin en hebben wij 13 punten van Gault & Millau mogen ontvangen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Bilthoven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden