Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Deal
Subliem 4-gangen Gault&Millau diner
€ 80,-
€ 60,-
Restaurant Vermeer, gelegen in het NH Collection Barbizon Palace Hotel, biedt een verfijnde culinaire ervaring onder leiding van chef Chris Naylor. Hier staat gastvrijheid centraal, waarbij chef Naylor en maître Bjorn van Aalst persoonlijk zorgen voor een onvergetelijke avond. Het menu combineert verrassende smaken en texturen, met bijzondere aandacht voor detail en presentatie. Het diner wordt afgesloten met een dessert dat net zo indrukwekkend is als de rest van de avond.
Bij Restaurant Vermeer beleef je pure luxe en culinaire perfectie!
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 31 december 2027
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 21 mensen zeggen over Vermeer
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zo lekker en gezellig. Je wordt een heerlijk avondje in de watten gelegd.
Echt heerlijk gegeten bij Vermeer.
Leuke, ongedwongen sfeer en fijn personeel.
Een uiterst klein puntje van aandacht zou kunnen zijn dat wij gemeld hadden dat wij er waren voor onze trouwdag maar dat daar niet op is geanticipeerd.
Heerlijke gerechten en uitstekende wijn-spijscombinatie. Professionele, vriendelijke bediening, met aandacht voor de gasten, maar nooit opdringerig. Prettige sfeer. Aanrader!
Bijzondere gerechten. Met veel aandacht geserveerd.
Mooie eigen stijl , decor en staf
Keuken: magie
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Vermeer
Keuken: Frans
Restaurant Vermeer is een ontspannen designrestaurant waar chef-kok Sebastian Baquero Garces zijn creativiteit de vrije loop laat. Met dagelijks verse ingrediënten van lokale leveranciers weet hij de natuur op het bord tot leven te brengen. Sebastian speelt met contrasten en serveert verrassende combinaties, waarin eclectische smaken een bijzondere rol spelen. Het verrassingsmenu, zonder à la carte-opties, doet zijn naam alle eer aan en biedt een originele culinaire ervaring.
Het keukenteam van Vermeer werkt in een laboratoriumachtige omgeving, waar ze de verse producten van lokale kwekers transformeren tot robuuste gerechten met pure, volle smaken. Deze gerechten zijn het resultaat van een voortdurend creatief proces en experimenten met nieuwe smaakcombinaties.
Een avond bij Vermeer begint in de sfeervolle loungebar, waar totale ontspanning centraal staat. Hier worden dagelijks innovatieve cocktails en bijpassende bar-bites geserveerd, die de toon zetten voor de culinaire reis die volgt.
Restaurant Vermeer maakt deel uit van het NH Collection Barbizon Palace hotel, een onderdeel van het upper-upscale merk NH Collection van Minor Europe & Americas, waar gastronomie een prominente plaats inneemt.