Salty Seafood Restaurant
Vis en zeevruchten4-gangen Gault&Millau menu incl. amuses en brood € 75,- € 60,-
Salty Seafood Restaurant
Vis en zeevruchten4-gangen Gault&Millau menu incl. amuses en brood € 75,- € 60,-
Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
4-gangen Gault&Millau menu incl. amuses en brood
€ 75,-
€ 60,-
Bij Salty Seafood Restaurant, gevestigd in Zwolle, vind je een warm welkom en een scala aan heerlijke visgerechten in een gezellige sfeer. Chef-kok Nino Willems, met ervaring in toprestaurants zoals Beluga in Maastricht, De Kromme Watergang in Breskens, en De Librije in Zwolle, brengt de smaken van de zee tot leven. De gerechten zijn met zorg bereid en bieden een authentieke culinaire ervaring in een sfeervolle ambiance.
Verlang je naar een smaakvol avontuur bij Salty Seafood Restaurant? Reserveer dan nu voor dit 4-gangen Gault&Millau menu incl. amuses en brood voor slechts € 60,-!
Ontdek de culinaire magie van Salty Seafood Restaurant.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 29 juli 2024
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 4 mensen zeggen over Salty Seafood Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat een fijn restaurant qua sfeer, klantvriendelijkheid en eten. De chef hoort dat ik iets erg lekker vind en zorgt dat het ook als amuse geserveerd wordt. En nee het was niet een standaard amuse. De bediening hoeft niets meer te leren, dank voor een fijne avond.
Voor het eerst hier met het restaurantweek menu, maar zeker niet voor het laatst. Heerlijk gegeten, verse producten en heel persoonlijke bediening. Alles klopte!
Hele leuke en lekkere gerechten. Service was ook top!
Wat zijn we verwend bij Salty Seafood!
Alle gerechten waren een traktatie; origineel, goed in balans en heerlijk van smaak. Door de bediening zijn we enorm in de watten gelegd. De wijnspijs combinaties waren erg goed.
We hebben genoten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
Over Salty Seafood Restaurant
Keuken: Vis en zeevruchten
Nino Willems is een jonge enthousiaste chef-kok met een schat aan ervaring in toprestaurants. Hij werkt bij Beluga (**) in Maastricht, gaat vervolgens naar De Kromme Watergang (**) in Breskens die hij na een paar jaar verruilt voor De Librije (***) in Zwolle. Na zeven fantastische leerzame jaren is het tijd voor een volgend carrièremove: een eigen zaak.
Dat doet hij samen met Aysen Bilal, die werkte als gastvrouw bij De Librije en Poppe.