De Postkoets

Frans, Vis en zeevruchten | €€ | Menu

Overheerlijk 3-gangen diner € 27,50

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Overheerlijk 3-gangen diner
€ 27,50

Op zoek naar een plek om heerlijk te eten in 'De Ster van Twente'? Kom dan langs bij Bistro De Postkoets in Haaksbergen! Zodra je er binnenloopt voel je deze gezellige en ongedwongen sfeer van het restaurant. In alles is passie en zorg te zien. Zo koken de chef's alleen met verse en eerlijke producten en houden ze rekening met je allergieën door middel van een allergenenkaart. Ook is de bediening attent en professioneel en zorgt ervoor dat je kan genieten in een fijne sfeer.

Geniet nu van een Overheerlijk 3-gangen diner voor maar € 27,50 per persoon!

Maak nu lekker en voordelig kennis met de heerlijke keuken van restaurant De Postkoets!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haaksbergen e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Postkoets

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

Dineren in een ongedwongen sfeer in 'De Ster van Twente'? Dat kan bij Bistro de Postkoets in het Overijsselse Haaksbergen! Met een karakteristieke sfeer van het restaurant geniet je hier van de meest heerlijke gerechten van de chefs. Met veel zorg en passie bereiden de chefs de gerechten met verse ingrediënten. En vooral 'met zorg' nemen ze uiterst serieus: de chefs houden rekening met je allergieën door middel ban een allergenenkaart. Daarbij heeft De Postkoets ook een geweldige wijnkaart waardoor je de best bijpassende wijnen kunt bestellen. Uiteraard kunnen ze bij De Postkoets je helpen voor een evenwichtige maar heerlijke keuze.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Haaksbergen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden