Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 134 mensen zeggen over Gaspár Bistro
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, goede bediening. Helaas blijkt de actie maar 2.50eu te schelen met de daadwerkelijke prijs, waarbij je dus nu niet kan kiezen.
Het eten was heerlijk en eerlijk. Prachtig opgemaakt, zeer goede ontvangst, doorlopend goede service en meegedacht met klant . Kortom een aanrader voor een herhaal bezoek
Gisteren lekker gegeten bij Gaspár. Aardige bediening. Leuke zaak.
Een leuk restaurant. Gezellig, lekker eten en erg prettige bediening. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Het vegetarisch menu van bistro Gaspár in de restaurantweek is een aanrader. Ik eet sinds een paar jaar bijna helemaal vegetarisch, maar juist in restaurants vind ik de gerechten vaak wat saai. Dat geldt voor dit menu absoluut niet. Een voorgerecht met koningsboleet en een hoofdgerecht met onder andere witte boontje...
Lees hele reviewHet vegetarisch menu van bistro Gaspár in de restaurantweek is een aanrader. Ik eet sinds een paar jaar bijna helemaal vegetarisch, maar juist in restaurants vind ik de gerechten vaak wat saai. Dat geldt voor dit menu absoluut niet. Een voorgerecht met koningsboleet en een hoofdgerecht met onder andere witte boontjes: origineel, maar vooral errug lekker! Mooi opgebouwd, verrassend en toch harmonieus. Wij komen terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Gaspár Bistro
Keuken: Frans
Restaurant Gaspár Bistro in Nijmegen is een moderne en toegankelijke bistro waar creativiteit, volle smaken, eenvoud, wijn, en vakkennis centraal staan. In een gezellige en informele sfeer biedt Gaspár Bistro een eigentijdse kaart die geschikt is voor vlees-, vis-, en groenteliefhebbers. De menukaart wordt maandelijks vernieuwd met seizoensgebonden en duurzame ingrediënten, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt.
Bij Gaspár Bistro houden ze van simpel maar uitdagend eten. Hier geen liflafjes, maar gerechten die recht voor hun raap zijn. De keuken staat bekend om kwalitatief hoogwaardige producten en een creatieve bereidingswijze. Klassiekers zoals de bouillabaisse van langoustines worden met dezelfde zorg bereid als minder populaire groenten zoals prei, koolraap en meiknol, en bijzondere stukken rundvlees zoals wang en longhaas. Gaspár Bistro werkt bij voorkeur met seizoensproducten uit de buurt, wat de versheid en smaak van elk gerecht ten goede komt. Is er geen tafel vrij? Geen probleem, er is altijd voldoende plek aan de bar om alvast te beginnen met een drankje en een snack. Aan de bar eten kan natuurlijk ook, wat de ervaring alleen maar gezelliger maakt.