Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 171 mensen zeggen over Waanzinnig
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Samen met mijn vriendin uit eten geweest bij Waanzinnig. We hebben enorm genoten van het eten. Een beperkte keuze, maar voor zowel vlees, vis als vegetarisch genoeg opties.
Op het gebied van service is er nog wel mogelijkheid tot verbetering. Denk bijvoorbeeld aan het aannemen van de jas bij binnenkomst. Een fles w...
Samen met mijn vriendin uit eten geweest bij Waanzinnig. We hebben enorm genoten van het eten. Een beperkte keuze, maar voor zowel vlees, vis als vegetarisch genoeg opties.
Op het gebied van service is er nog wel mogelijkheid tot verbetering. Denk bijvoorbeeld aan het aannemen van de jas bij binnenkomst. Een fles wijn aan tafel open maken. En daarnaast mag het wat enthousiaster.
Op gebied van sfeer zou ik echt wat aan het plafond doen. De rest van de inrichting is namelijk echt super. Maar het systeemplafond breekt de sfeer wat.
Al met al wel zeker een aanrader!
voortreffelijk en interessant eten
Het was niet de eerste keer dat we bij waanzinnig zijn geweest en zeker niet de laatste. Heerlijk eten, gewoon vegan keuze van de kaart, betrokken bediening die graag meedenkt. Gezellige ambiance en direct bij het station, meer kun je je toch niet wensen.!
Erg lekker eten, en vriendelijke bediening👍
Leuk dat mensen hier de kans krijgen om te shinen.
Als de lampen ietsje worden gedimd wordt het knus.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.
Over Waanzinnig
Keuken: Nederlands
Gezond eten vinden ze belangrijk bij restaurant Waanzinnig in Tilburg. Net zo belangrijk vinden zij het gebruik van producten met een eerlijke afkomst. Bij restaurant Waanzinnig maken ze in de gerechten gebruik van ambachtelijke, veelal biologische streekproducten. Gerechten geïnspireerd op de seizoenen en overwegend vegetarisch. Daarnaast staan er voor de vlees- en visliefhebber ook een aantal gerechten op onze menukaart.
Het restaurant kiest het allerliefst voor biologische producten. Daarbij maken ze altijd de afweging welke producten zij het meest verantwoord vinden. Het restaurant verkiest dan ook producten uit de streek boven die van verre komen.