Wat 123 mensen zeggen over In den Doofpot
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Één van onze beste restaurant ervaringen ever ! Werkelijk alles klopte memorabel amuse, heerlijke gerechten en een fantastisch wijnarrangement waarbij de rode wijn geschonken werd uit een 12 liter fles ! Prettige bediening die zéér ontspannen opereerden ondanks dat de zaak afgeladen vol zat. De kaastrolley was van een kwaliteit die je weinig meer tegenkomt tegenwoordig... Wij komen zeker terug !
wat een geweldig restaurant was voor het eerst voor ons dat we hier waren. heb geweldig gegeten een prachtig 6 gangen menu! we vielen van de ene in de andere smaak verassing met geweldige wijnen. en zeer vriendelijke en kundige bediening.
wij komen zeker snel terug
Heb afgelopen week 4x gegeten in Leiden en omstreken.....in de restaurantweek.
Maar dit is echt een drama, verwachten er veel....maar wij komen er nooit meer.
Amuse was een schuimbol met een zoetje van binnen, echt niet lekker
Voorgerecht was één grote boterbol...met wat vis, redelijk, wel erg vet
Hoofdgerecht w...
Heb afgelopen week 4x gegeten in Leiden en omstreken.....in de restaurantweek.
Maar dit is echt een drama, verwachten er veel....maar wij komen er nooit meer.
Amuse was een schuimbol met een zoetje van binnen, echt niet lekker
Voorgerecht was één grote boterbol...met wat vis, redelijk, wel erg vet
Hoofdgerecht was een bruine smurrie (zag er zeer onsmakelijk uit!!!) met vlees...echt smerig ook van smaak
Nagerecht echt treurig....
Wijnen 8 euro een glas......niet in verhouding!!! Ook de rode wijn uit de hele speciale fles van 12 liter was niet 100%, zat tegen het muffige aan.
Voor ons is het dus DELETE
Prima eten, maar bediening veel te onrustig en gestresst. Sommelier kent zijn vak erg goed maar wel iets te enthousiast.
Het eten was heerlijk. Het restaurant heeft een hele leuke sommelier die ons verwende met heerlijke wijnen. Uit eten is hier echt een avondje uit !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
Over In den Doofpot
Keuken: Klassiek, Midden-Oosters
Restaurant in den Doofpot opende haar deuren aan de Turfmarkt 9, een rijksmonument uit 1653, voor het eerst in 1997. Al snel bleek de behuizing te klein en werd twee jaar later het pand op nummer 10 erbij betrokken. Na een grondige renovatie is het restaurant op 1 april 1999 feestelijk heropend.
Sinds 2014 is Patrick Brugman de Chef de Cuisine van restaurant 'In den Doofpot'. Hij zwaait de scepter over een jonge getalenteerde brigade van 5 koks die continu op zoek zijn naar verrassende smaakcombinaties, de mooiste en lekkerste ingrediënten en noviteiten op culinair gebied. Zijn stijl van koken is te omschrijven als innovatief doch ingetogen, met respect voor natuurlijke smaken.
Restaurant in den Doofpot staat voor ongedwongen culinair genieten in een verleidelijke ambiance van op en top regionale producten, prachtige wijnen en professioneel gastheerschap.