Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
15-gangen Tasting menu
€ 125,-
€ 115,-
Wolf Atelier doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 15-gangen tasting menu. Ontdek Wolf Atelier nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 15-gangen tasting menu.
Reserveer nu jouw tafel bij Wolf Atelier!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 juni 2024
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
Culinaire 5-gangen Gault&Millau lunch
€ 74,-
€ 69,-
Wolf Atelier biedt momenteel een speciale deal aan met een culinaire 5-gangen gault&millau lunch. Geniet nu van de unieke ervaring bij Wolf Atelier en laat je verwennen tijdens deze voordelige culinaire 5-gangen gault&millau lunch.
Reserveer vandaag nog jouw tafel bij Wolf Atelier!
Heb je specifieke dieetwensen of allergieën? Geef deze dan zeker door bij het maken van je reservering, zodat het restaurant hier rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal beschikbare tafels is beperkt, dus reserveer snel.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 juni 2024
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 355 mensen zeggen over Wolf Atelier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten (restaurantweek menu) was uitstekend. Een lekker voorgerecht (ceviche), hoofd (entrecote), nagerecht 1 (heerlijke chocolademousse) en nagerecht 2. Boven verwachting gegeten. Had een mooi uitzicht op de open keuken waar hard gewerkt werd.
Ook de entourage/sfeer in het restaurant was top. Mooi uitzicht over...
Het eten (restaurantweek menu) was uitstekend. Een lekker voorgerecht (ceviche), hoofd (entrecote), nagerecht 1 (heerlijke chocolademousse) en nagerecht 2. Boven verwachting gegeten. Had een mooi uitzicht op de open keuken waar hard gewerkt werd.
Ook de entourage/sfeer in het restaurant was top. Mooi uitzicht over amsterdam, vanuit een ander perspectief.
Het enige nadeel vond ik de service. Erg gehaast en zéér onduidelijk: bij gerechten zaten verschillende kleine sausjes of groentes. Ik kan me echter alleen flarden van de toelichting herinneren. Voordat ik kon vragen om het te herhalen was de ober reeds vertrokken. Dit herhaalde zich eigenlijk bij elke gang. ook het weghalen van het lege glas van mijn vriendin na het dessert, terwijl ik nog een een slokje wijn had vond ik erg apart.
Al met al heerlijk gegeten en genoten van een avondje uit. Het atelier ziet er prachtig uit. Alleen (website Wolf atelier): "Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen."..... juist de bediening zorgde ervoor dat ik hier helaas niet snel terug zou gaan.
Prachtige locatie, heerlijk eten. Wat een ontdekking!
I came across this place years ago when it was featured on a travel channel when I was living in Asia, for its cool concept as Open. I am fortunate to have seen recommended on tele across the other side of the globe and now being able to experience it.
We had a 5 course meal that included a pre-starter and a pre...
Lees hele reviewI came across this place years ago when it was featured on a travel channel when I was living in Asia, for its cool concept as Open. I am fortunate to have seen recommended on tele across the other side of the globe and now being able to experience it.
We had a 5 course meal that included a pre-starter and a pre-dessert. The food was delicious and artfully presented. We had hamachi starter with mousse and young beans of the beansprouts and that was a winner. The presentation of the flavours of this really hit the palate on the right spots.
The wine recommendation by the waitress to match our meal was a good match too. We had a young Indo-Dutch waitress who kept her eyes comfortably on her the guests and she was attentive. The decor and ambience of the the place is contemporary and not for those searching for a cosy nest to dine. It was a lovely experience and I would return again for another experience.
Prima ontvangst - prachtig uitzicht - bediening voortreffelijk - eten heerlijk /
een ware topper !!
Heerlijk gegeten, ontspannen sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wolf Atelier
Keuken: Frans
De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.
Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.
Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.
Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.
Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’