La Casa di Angelo

Italiaans | €€ | Menu

Heerlijk 3-gangen menu € 31,- € 21,99

La Casa di Angelo

Italiaans | €€ | Menu

Heerlijk 3-gangen menu € 31,- € 21,99

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Heerlijk 3-gangen menu
€ 31,- € 21,99

Restaurant La Casa di Angelo in Amsterdam brengt Italië dichterbij dan je denkt. Proef authentiek Italiaans eten en dineer in een mediterrane en levendige sfeer. Kies uit een ruime selectie van echte Italiaanse specialiteiten, inclusief traditionele pizza's en pasta's. Het zonnige, zuidelijke decor en de vriendelijke bediening zorgen voor een geslaagde Italiaanse avond.

Heb jij ook zin om te genieten bij La Casa di Angelo? Reserveer dan nu voor dit Heerlijk 3-gangen menu voor slechts € 21,99!

Ontdek de Italiaanse charme bij La Casa di Angelo in Amsterdam!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 06 september 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over La Casa di Angelo

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over La Casa di Angelo

Keuken: Italiaans

Italië is dichterbij dan je denkt, en La Casa di Angelo Amsterdam bewijst dat. Proef de echte Italiaanse keuken en dineer in een mediterrane en levendige sfeer. Er is een ruime keuze aan authentieke Italiaanse specialiteiten, maar ook de traditionele pizza's en pasta's ontbreken niet op het menu. Het zonnige, zuidelijke decor en de vriendelijke service zorgen voor een geslaagde Italiaanse avond.

Als de Nederlandse temperatuur meewerkt aan de Italiaanse omstandigheden, kun je ook buiten genieten op het terras. Proef het echte Italiaanse eten met zijn zon, cultuur en culinaire diversiteit; bij La Casa di Angelo Amsterdam zijn alle ingrediënten aanwezig! Tutte le strade portano a La Casa di Angelo Amsterdam (alle wegen leiden naar La Casa di Angelo Amsterdam), waardoor het restaurant gemakkelijk bereikbaar is met de auto of het openbaar vervoer.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden