Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
Culinaire 5-gangen Gault&Millau lunch
€ 74,-
€ 69,-
Wolf Atelier biedt momenteel een speciale deal aan met een culinaire 5-gangen gault&millau lunch. Geniet nu van de unieke ervaring bij Wolf Atelier en laat je verwennen tijdens deze voordelige culinaire 5-gangen gault&millau lunch.
Reserveer vandaag nog jouw tafel bij Wolf Atelier!
Heb je specifieke dieetwensen of allergieën? Geef deze dan zeker door bij het maken van je reservering, zodat het restaurant hier rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal beschikbare tafels is beperkt, dus reserveer snel.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 juni 2024
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
15-gangen Tasting menu
€ 125,-
€ 115,-
Wolf Atelier doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 15-gangen tasting menu. Ontdek Wolf Atelier nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 15-gangen tasting menu.
Reserveer nu jouw tafel bij Wolf Atelier!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 juni 2024
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 355 mensen zeggen over Wolf Atelier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een heerlijk smaak palet, de juiste wijn bij de gerechten.
Dineren op een unieke locatie is dit zeker. Mooi menu aangevuld met mooie wijnen en afgemaakt met goede bediening.
We zaten op een mooi plekje, bij het raam en veel licht, het eten was heelijk, de bediening alleraardigst, maar bij elk gerecht uitleg van een paar minuten is strontvervelend, je onthoudt het ook niet, een keer leuk en daarna niet meer, zet het op papier dan kun je het lezen of niet en dan beklijft het ook, je merk...
Lees hele reviewWe zaten op een mooi plekje, bij het raam en veel licht, het eten was heelijk, de bediening alleraardigst, maar bij elk gerecht uitleg van een paar minuten is strontvervelend, je onthoudt het ook niet, een keer leuk en daarna niet meer, zet het op papier dan kun je het lezen of niet en dan beklijft het ook, je merkte ook dat ze er zelf moe van werd, een soort van lecture, daarnaast roken de glazen naar afwaswater en was het veels te duur, 9 euro voor een glaasje wijn absurd, de ambiance en ruimte verder prima, veel licht, leuk om de koks te zien en de tafels niet te dicht op elkaar en geen geluidsoverlast van stemmen etc.
Good service in a great location. Wolf Atelier never seems to disappoint. Special compliments to Roderick who is an excellent host.
Mooie bijzondere gerechten
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wolf Atelier
Keuken: Frans
De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.
Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.
Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.
Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.
Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’