Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Voortreffelijk 5-gangen Verrassingsmenu incl. bruisend aperitief € 64,50 € 54,50
Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Voortreffelijk 5-gangen Verrassingsmenu incl. bruisend aperitief € 64,50 € 54,50
Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Deal
Voortreffelijk 5-gangen Verrassingsmenu incl. bruisend aperitief
€ 64,50
€ 54,50
In de voormalige textielfabriek in Enschede kun je gastronomisch genieten bij Gastrobar BijRozendaal! Een bezoekje aan het restaurant staat garant voor een avond vol culinaire verrassingen. Daarvoor serveert het restaurant een Voortreffelijk 5-gangen Verrassingsmenu incl. bruisend aperitief. Chef Andre Driezen struint wekelijks de foodmarkt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Behalve zijn gasten, laat hij ook zichzelf verrassen met wat het seizoen en de natuur te bieden heeft. Met een gevarieerde menukaart laat de chef je graag verwennen én verrassen met de dagverse, ambachtelijke producten die de keuken te bieden heeft.
Speciaal voor Diningcity serveert chef Andre een Voortreffelijk 5-gangen Verrassingsmenu incl. bruisend aperitief voor slechts € 54,50!
Wanneer kan chef Andre jou verwennen met zijn kookkunsten?
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 31 december 2025
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 32 mensen zeggen over Gastrobar BijRozendaal
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel innovatief
Heerlijk gegeten!
Een keuze maken met wat je serveert als het niet goed is niet doen risotto was rijstebrij
We hadden een 5 gangenverrassingsmenu.
Een goed gevarienteerd menu, we hebben echt genotenvan het eten en de gastvrijheid
Het eten was goed, maar de bediening van de drankjes was slecht. Tot 2x toe erg lang op de drankjes moeten wachten en moeten vragen waar de drankjes bleven.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Enschede e.o.
Over Gastrobar BijRozendaal
Keuken: Frans, Nederlands
BijRozendaal Eten & Drinken is gevestigd in cultuurcluster Het Rozendaal, waarbij de overgebleven delen van de oude, in verval geraakte textielfabriek zijn opgenomen in de eigentijdse architectuur. Iedere vrijdag struint chef Andre Driezen de foodmarkt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Met een gevarieerde menukaart laat de chef je graag verwennen én verrassen met de dagverse, ambachtelijke producten die de keuken te bieden heeft.