Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 40 mensen zeggen over PRESSROOM
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Amazing night thanks all of you !
Leuke en vriendelijke bediening, goed gegeten en het restaurant heeft een hele goede sfeer door de mooie inrichting. Een aanrader !
Beste Manenie,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
We zijn blij om te horen dat u het restaurant zou aanraden aan anderen.
We hopen u gauw weer te verwelkomen bij PRESSROOM.
Met vriendelijke groet,
Ruth Siegers - F&B manager
Tjitze van der Dam - Executive Chef
We waren gekomen voor een driegangen-verrassingslunch. Het restaurant is gevestigd in een hotel en het was wat rumoerig. Ook was er een presentatie een paar tafels verder. De bediening was prima. Netjes, maar we wisten niet altijd wat we aten omdat het een verrassingsmenu was en het tweede gerecht werd netjes neergezet, maar zonder uitleg. Het was prima, maar niet spectaculair.
The restaurant is good and placed in a good location. The staff is very kind.
Restaurant hoort bij een hotel. Heel gezellig, prettige muziek,mooi gedekte tafel. Het eten is heerlijk,ruim voldoende porties met veel vlees,tip: misschien wat weinig groenten in deze tijd.Heel goede prijs-kwaliteit verhouding.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over PRESSROOM
PRESSROOM Amsterdam is een restaurant met een verhaal. Het eerste hoofdstuk werd geschreven in 1904 toen ons gebouw de basis werd van de Nederlandse krant “De Tijd”.
Met een geschiedenis zoals deze, is het geen verrassing dat PRESSROOM nog steeds dé plek is waar verhalen geschreven worden. PRESSROOM Amsterdam wordt ervaren als een restaurant met een fijne en persoonlijke sfeer.
Het restaurant verwelkomt gasten voor ontbijt, lunch en diner en het menu bestaat uit klassiekers, gemaakt van lokale producten en zalige smaken die samenkomen tot perfecte combinaties.
Dear Laetitia Burle Gueye,
We are very happy to hear that you had an amazing night at PRESSROOM. We hope to see you again soon! With kind regards, Ruth Siegers - F&B manager Tjitze van der Dam - Executive Chef