Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 26 mensen zeggen over Het Kerkje
Eten | |
Service | |
Sfeer |
in kader van de restaurantweek heb ik een 3-gangen diner geboekt voor twee personen a 28,50 p.p.
Het eten is bij Het Kerkje heel lekker, dat zonder meer. Alleen de dessert viel wat zwaar, ik zou hem wat luchtiger maken.
Wat mij wel erg tegenviel, is de uiteindelijke rekening.
De medewerkers/kok weten hun waar w...
in kader van de restaurantweek heb ik een 3-gangen diner geboekt voor twee personen a 28,50 p.p.
Het eten is bij Het Kerkje heel lekker, dat zonder meer. Alleen de dessert viel wat zwaar, ik zou hem wat luchtiger maken.
Wat mij wel erg tegenviel, is de uiteindelijke rekening.
De medewerkers/kok weten hun waar wel goed aan te prijzen, dat wel.
Een cava om te beginnen? ja, doe maar....Een extra gang, anders staat u zo snel buiten de deur? ja, doe maar...
Koffie om af te sluiten? ja, doe maar...
De rekening? - 104 euro! Dan moet je even slikken want ik vind dat erg duur voor 2 personen.
Bedankt Luc en Monique voor het heerlijke menu en de wijnen, we hebben genoten!
Echt fantastische smalen, goeie service en top avond! We komen zeker terug!
Heerlijk gegeten met bijpassende wijnen. Verrassende combi's, ja, genoten!
We komen hier vaak en worden altijd weer overdonderd door de voortreffelijke combinaties van de gerechten, heerlijke bijpassende wijnen en de gastvrijheid.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Andijk e.o.
Over Het Kerkje
Keuken: Mediterraans, Frans
Gelegen aan het IJsselmeer in het rustige Andijk ontpopt zich een culinair hoogstaand restaurant in een prachtig en monumentaal kerkje uit 1667. Restaurant Het Kerkje heeft een eerlijke keuken met een Frans klassieke basis, mediterraans met een modern accent. De producten die gebruikt worden zijn seizoensgebonden, die iedere maand weer anders zijn. Daarnaast zijn de producten die gebruikt worden ook lokaal wat de mensen in de regio erg waarderen. Met een verrassend concept heb je de mogelijkheid om over zoveel verschillende producten te weten te komen. De verse oesters en kreeften, die geserveerd worden, komen uit het homarium. Dit gaat gepaard met een goed glas wijn en een gezellige atmosfeer.