Wat 643 mensen zeggen over Restaurant Jaimie van Heije
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was een heerlijk diner, vooral het voor- en hoofdgerecht.
De kip was en beetje taai.
We hebben in de Restaurantweek heerlijk gegeten bij Jamie.
Leuke locatie en een prima plek in het restaurant.
We hebben genoten van een goed menu, lekkere wijn, een verrassende amuse en erg lekker friandises bij de koffie.
We komen zeker nog een keer terug.
Eten: het voorgerecht van zalm en vooral het tussengerecht de gamba waren erg goed. Lekkere smakencombinaties en leuke presentatie! Het hoofdgerecht van kip was prima, maar er miste een verrassende smaak/textuur bij het gerecht om het tot een echt goed en memorabel gerecht te maken. Het dessert was leuk gedaan qua p...
Lees hele reviewEten: het voorgerecht van zalm en vooral het tussengerecht de gamba waren erg goed. Lekkere smakencombinaties en leuke presentatie! Het hoofdgerecht van kip was prima, maar er miste een verrassende smaak/textuur bij het gerecht om het tot een echt goed en memorabel gerecht te maken. Het dessert was leuk gedaan qua presentatie en met de verschillende smaken en texturen van de verschillende elementen. Het was niet 100% onze "cup of tea" maar dat kan gebeuren met een vast menu tijdens de restaurantweek.
Sfeer: Wij waren in een aparte ruimte geplaatst ondanks dat we met 5 personene geen grote groep zijn. De ruimte voelde aan als een snel extra gecreeerde ruimte om nog 5 extra eters in kwijt te kunnen. De tafel is groot, de banken staan niet vast aan de grond waardoor als je naar voren leunt deze mee komen. Er mist een derde lamp aan het plafond, waardoor 1) de tafel t.o.v. de lampen vreemd, asymetrisch is geplaatst en 2) het er slordig uit ziet omdat een derde elektriciteitsdraad aan het plafond bungelt. Daarnaast doen de dikke strepen op de muur erg eind jaren '90 aan en zijn er te veel foto's aan de muur gehangen. Toppunt van irritatie blijft echter dat de aparte eetruimte daarnaast de doorlooproute naar het toilet vormt, die ook direct uitkomt op de ruimte. Storend en niet erg smakelijk bij het eten!!! Daarnaast werd ons ook geen keuze geboden om evt. ergens anders te zitten. Teleurstellend.
Service: de service was niet goed. Het duurde ruim driekwartier voor het voorgerecht kwam, in de tussentijd werd wel vriendelijk het brood steeds bijgevuld. Maar eigenlijk gold een te lange wachttijd tussen alle gerechten. De twee jongens in de bediening waren prima- zij leken ervaring te hebben en bij het serveren van het gerecht wisten ze wat ze serveerden (in tegenstelling tot anderen) en er werden goede wijnsuggesties bij het eten gedaan. De brunette in de bediening was ook prima. De blondine daarentegen was buitengewoon slecht. Een ontzettend ongemakkelijke houding, het bijschenken van slechts 1 persoon aan tafel ondanks dat er nog 4 lege glazen staan, het niet zeggen van alsjeblieft bij het serveren van eten, het niet vertellen wat je serveert, maar snel "dit is zalm!" roepen en direct weer weggaan zonder verder enige toevoeging, het niet vragen bij het afruimen of het gesmaakt heeft, maar de borden stilzijgend afruimen vind ik bijzonder slecht. Zeker als je niet bij een eetcafe in Amsterdam zit, maar een fatsoenlijk restaurant. Voor allen in de bediening gold trouwens dat het bijschenken van wijn en water te niet/te laat gebeurde, het afruimen van oude wijnglazen pas net voor het dessert gebeurde i.p.v. voor het hoofdgerecht waar een wisseling van wit naar rood was, het afruimen van borden door een dienblad op tafel te plaatsen etc. Allemaal niet erg professioneel. Daarnaast is het misschien leuk als iemand uit de bediening (of een van de koks die even aan tafel verscheen) iets vertelt over het restaurant en zijn oorsprong en iets van een interessevraag terug stelt.
Al met al: keuken ok, service en sfeer slecht. Terugkomen? Nee.
Voor de eerste keer heerlijk gegeten bij dit mooie restaurant dat een beetje uit de buurt van de aan de waterkant gelegen restaurants ligt. Het kleine stukje extra wordt beloond met een heerlijk menu, fantastische ontvangst en service in combinatie met een leuke, ongedwongen sfeer. De presentatie van de gerechten is...
Lees hele reviewVoor de eerste keer heerlijk gegeten bij dit mooie restaurant dat een beetje uit de buurt van de aan de waterkant gelegen restaurants ligt. Het kleine stukje extra wordt beloond met een heerlijk menu, fantastische ontvangst en service in combinatie met een leuke, ongedwongen sfeer. De presentatie van de gerechten is creatief en voegt zeker iets toe aan de beleving en smaak. Lekkere, Spaanse, witte huiswijn maakt het geheel tot een geslaagde avond, bedankt en hopelijk tot snel.
Een geweldige gastvrijheid die de "onbekendheid met dit soort restaurants" van mijn gasten deed verbleken. De kwaliteit en alle "little extras" die mij 2 weken voor de Restaurantweek bij Jamie ten deel vielen, waren identiek tijdens deze aantrekkelijke Restaurantweek. De sfeer is er erg goed, maar als je voor de deu...
Lees hele reviewEen geweldige gastvrijheid die de "onbekendheid met dit soort restaurants" van mijn gasten deed verbleken. De kwaliteit en alle "little extras" die mij 2 weken voor de Restaurantweek bij Jamie ten deel vielen, waren identiek tijdens deze aantrekkelijke Restaurantweek. De sfeer is er erg goed, maar als je voor de deur zit in een vrij kale, kille ruimte, dan ontbreekt er iets. De middenzaal met open haard is een stuk sfeervoller.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Ouderkerk aan de Amstel e.o.
Over Restaurant Jaimie van Heije
Keuken: Nederlands
Het chef’s restaurant Jaimie van Heije ligt in het idyllische Ouderkerk aan de Amstel. Bij het restaurant is alles tot in de puntjes verzocht en dat proef je! De unieke menukaart, sfeer en setting zorgen voor de perfecte avond uit. De persoonlijkheid van chef Jaimie is terug te zien in elk aspect van het restaurant: de gerechten, het interieur, het personeel en zelfs in de gasten. De eigenwijze stijl van koken maakt elk gerecht uniek en spannend. De gerechten van de chef zijn gebaseerd op invloeden uit de hele wereld. Wil je ook genieten van deze one-of-a-kind beleving? Reserveer dan snel een tafel bij chef’s restaurant Jaimie van Heije.