You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 970 people say about Fred**
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Echt een geweldige ervaring gehad. Ontvangst was aller aardigste en de mannen aan tafel duidelijk in de uitleg en vriendelijk. Elk gerecht was een smaakexplosie. Van amuse tot de friandises bij de koffie. We hadden gekozen voor zoet en niet het kaas assortiment en het was dat we aardig gevuld waren want jeetje wat zag dat er lekker uit! We kwamen voor de lunch en komen zeker terug voor het diner!
Top eten in de nieuwe locatie. Mooie smaken, presentatie etc.
The three courses actually with four, not sure if the dessert not counted in. Top quality ingredients and fine dining experience. Will visit again.
Eindelijk naar de nieuwe FRED geweest en het was fantastisch! Het personeel weet nog wat service is, bijzonder vriendelijke mensen met kennis van zaken. De keuken brigade maakt van elk gerecht een feestje. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is de achtergrond muziek, die mag best iets zachter en qua muziek keuze...
Read full reviewEindelijk naar de nieuwe FRED geweest en het was fantastisch! Het personeel weet nog wat service is, bijzonder vriendelijke mensen met kennis van zaken. De keuken brigade maakt van elk gerecht een feestje. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is de achtergrond muziek, die mag best iets zachter en qua muziek keuze ook niet helemaal mijn smaak maar over smaak valt niet te twisten! Een absolute aanrader en we komen zeker terug!
Map All restaurant deals in Rotterdam
About Fred**
Cuisine: French
Fred Mustert has been in the top league of Dutch gastronomy for many years.
He built his foundations as a cook at Restaurant Zwethheul in Schipluiden and later developed an enviable reputation as “patron-cuisinier” at Restaurant La Vilette, where he earnt the business a much coveted Michelin star. He views his new restaurant on the Honingerdijk as a fantastic challenge.
With every new day the chef musters all of his sensory talents to give shape to his passion. With the assistance of his adept black and white brigade of waiting staff, he works tirelessly towards the top, bringing his own unique signature to the menu.