What 30 people say about Julius Bar&Grill
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wat een mooie tent, prachtig ingericht, hippe industriële stijl. Het eten is heerlijk, op het nagerecht na. Maar dat is wel te overleven als die bediening niet zo vreselijk slecht was. Bij het hoofdgerecht wordt vergeten een wijntje uit te serveren, word je structureel genegeerd, zodat je na een kwartier maar eens z...
Read full reviewWat een mooie tent, prachtig ingericht, hippe industriële stijl. Het eten is heerlijk, op het nagerecht na. Maar dat is wel te overleven als die bediening niet zo vreselijk slecht was. Bij het hoofdgerecht wordt vergeten een wijntje uit te serveren, word je structureel genegeerd, zodat je na een kwartier maar eens zelf naar de bar gaat om te vragen hoe het met de bestelling staat. De crew is drukker bezig om 'mooi' te zijn dan aan het werk te zijn en de klanten het naar de zin te maken. Anoniem, koud en kil. De manager doet in zijn eentje z'n best om het nog wat goed te maken, maar dit mislukt door het stakende overige personeel. De prachtige tent en het heerlijke eten kan dit niet compenseren en resulteert in een nare bijsmaak die je niet verwacht van een restaurant van zo'n topkok. Jammer, op staande voet ontslaan en opnieuw beginnen lijkt de enige optie.
prachtige locatie / goed eten / leuke bediening >> kortom heerlijke avond
Vriendelijk personeel wat uit zichzelf aanbied dat als iets te lang duurt dat ze daar een oplossing voor zoeken. Het eten was goed. Restaurant is mooi aangekleed, robuust.
Het lag er dubbel en dwars bovenop dat er een groot onderscheid gemaakt wordt tussen restaurantweek gasten en reguliere gasten, we hadden niet het gevoel van welkom en gastvrij, eerder voor het restaurant een belasting.extra tussengerecht viel bij niemand in de smaak.1 persoon houdt niet van scampies, en er kon met geen mogelijkheid een alternatief worden geboden!
Prima vlees, aardige bediening. Te kleine tafel (flessen wijn en water op de grond) Ik vind het wel aan de prijs, met name de drankjes.
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Julius Bar&Grill
Julius bar&grill has come into existence thanks to a shared passion and many years of friendship between Julius Jaspers and Bert van der Leden: a bar-restaurant in which modern barbecue- and grill dishes are the central feature. Julius Jaspers, known among other things for the programme Topchef and his eight 'Smart Cooking' books, has a broad culinary career. With Julius bar&grill he'll be opening his third restaurant. Bert van der Leden, owner of IQ Creative, will be adding Julius bar&grill to his portfolio, alongside Mazzo, Supperclub, Envy and Mercat, to name but a few. The intention behind this concept is a response to the fact that barbecuing is no longer limited to the act of grilling a simple piece of meat or fish; the art of barbecuing is practiced at a very high level at home, on location and in restaurants. Barbecues are being used as smoking ovens, wok pans, pizza ovens – and previously unthinkable dishes are now produced on the barbecue. Even desserts are created on the grill. In Julius bar&grill not only hunky steaks but also refined meat, fish or vegetarian dishes will be prepared all year round on the enormous open fire grill stationed at the very heart of the restaurant!