Wat 3 mensen zeggen over Vinkeles** (The Dylan Hotel)
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Om te beginnen, wat een service de beste en vriendelijkste ooit gehad, en
ook het eten was subliem,de amuses, het brood, het voorgerecht hamachi:?? sashimi
van geelvin makreel en daarna het hoogtepunt ree, het heerlijkste wild ooit gegeten, zonder overdadigheid geserveerd met een voortreffelijke potpourri van bijg...
Om te beginnen, wat een service de beste en vriendelijkste ooit gehad, en
ook het eten was subliem,de amuses, het brood, het voorgerecht hamachi:?? sashimi
van geelvin makreel en daarna het hoogtepunt ree, het heerlijkste wild ooit gegeten, zonder overdadigheid geserveerd met een voortreffelijke potpourri van bijgerechten.
Ook het wijn arrangement was met zorg uitgekozen. Maar om niet alleen in superlatieven te verzinken, het heerlijke dessert van mandarijnen sorbet en cheesecake schuim had wel ietsje meer mogen zijn. Nog geen twee Michelinsterren voor deze sfeervolle zaak is onbegrijpelijk, al is de akoestiek volgens ons nog wel te verbeteren.
Delicious, extremely well served and fantastic service. We decided to go for the chef's menu and the wines that were suggested per dish whilst sharing one extra dish that looked very interesting on the menu. One of those experiences that I am looking forward to trying out again on a nice summery evening on the terrace of the restaurant.
Gisteravond 10 januari 2011 met 4 personen gegeten. We hadden het uitgebreide menu. Om half acht zaten we aan tafel. De tijd tussen sommige gangen was zolang dat we pas om half één van tafel konden. De organisatie was ronduit slecht. Dat zijn we in Frankrijk wel anders gewend.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Vinkeles** (The Dylan Hotel)
Keuken: Frans
Restaurant Vinkeles bevindt zich op de Keizersgracht in Amsterdam, geniet van de traditionele Franse gerechten in een mooie ambiance.
Vinkeles bevindt zich in de oude bakkerij die in 1787 was opgezet door de regenten. De bakkerij deed dienst tot 1811.
Gasten kunnen nog steeds genieten van de authentieke ovens die tevoorschijn zijn gekomen bij de restauratie werkzaamheden.
Net zoals het design, combineert Executive Chef Jurgen van der Zalm in zijn menu het traditionele met het moderne. De gerechten die in het populaire Vinkeles worden geserveerd laten zien hoeveel van der Zalm houdt van de traditionele Franse keuken. Hij combineert dit met de verste ingrediënten om zo een smakelijk en uniek menu te presenteren.
De historische en intiem vormgegeven setting vormt het perfecte decor om te genieten van de passie en creativiteit van het Vinkeles-team.