Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 123 mensen zeggen over In den Doofpot
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De "carpaccio" van zeebaars was een verrukkelijk gerecht, de overige gangen waren goed maar niet bijzonder. Een klacht over een slecht stuk ribeye werd genereus opgelost door een extra tussengang inclusief wijn van het huis (voor beiden!).
Maar 5 Euro voor een glas huiswijn kan in onze ogen echt niet
Binnenkomst was opmerkelijk. Op de kaart stond een wijnarrangement voor 8 (acht!) hele euro's per glas. Prima wijnen, maar eea gaf mij toch het gevoeldat men het doel van de restaurantweek niet helemaal begreep.
Voorgerecht en amuse waren prima, hoofdgerecht schoot zwaar tekort voor het niveau dat men na wilt str...
Lees hele reviewBinnenkomst was opmerkelijk. Op de kaart stond een wijnarrangement voor 8 (acht!) hele euro's per glas. Prima wijnen, maar eea gaf mij toch het gevoeldat men het doel van de restaurantweek niet helemaal begreep.
Voorgerecht en amuse waren prima, hoofdgerecht schoot zwaar tekort voor het niveau dat men na wilt streven (grilbittertje op kalf is op zichzelf oke, maar niet als het gehele gerecht hier naar geurt en smaakt).
de sfeer was ontspannen, aankleding ietwat rommelig, maar charmant. Service viel wat tegen, de patron/eigenaar was zeer chagrijnig en arrogant, er kon geen lachje vanaf. De sommelier was uiteraard druk en enthousiast als altijd, maar had overduidelijk de opdracht gekregen om hard voor de verkoop te gaan. Dit doet uiteraard niets af aan de kennis die hij etaleert.
Al met al een relatief tegenvallende hernieuwde kennismaking. Wat mij betreft de laatste keer.
Wij kozen voor het menu.Prachtig voor en tussengerecht.Maar het hoofdgerecht kon echt niet.Smakeloos en veel te gare tong.Dan ook nog te koud.Jammer!!
Wel mooie wijnen en een goede huiswijn.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
Over In den Doofpot
Keuken: Klassiek, Midden-Oosters
Restaurant in den Doofpot opende haar deuren aan de Turfmarkt 9, een rijksmonument uit 1653, voor het eerst in 1997. Al snel bleek de behuizing te klein en werd twee jaar later het pand op nummer 10 erbij betrokken. Na een grondige renovatie is het restaurant op 1 april 1999 feestelijk heropend.
Sinds 2014 is Patrick Brugman de Chef de Cuisine van restaurant 'In den Doofpot'. Hij zwaait de scepter over een jonge getalenteerde brigade van 5 koks die continu op zoek zijn naar verrassende smaakcombinaties, de mooiste en lekkerste ingrediënten en noviteiten op culinair gebied. Zijn stijl van koken is te omschrijven als innovatief doch ingetogen, met respect voor natuurlijke smaken.
Restaurant in den Doofpot staat voor ongedwongen culinair genieten in een verleidelijke ambiance van op en top regionale producten, prachtige wijnen en professioneel gastheerschap.