Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 123 mensen zeggen over In den Doofpot
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten,keurige bediening en fantastische wijn/spijs combinatie's. Daar kom je voor in een restaurant als deze.Een aanrader!
Heerlijk gegeten, keurig personeel met correcte service. De sommelier is erg enthoussiast en kan daardoor té aanwezig zijn.
Wat 'n chagrijnige bediening, zeker als je 'slechts' één glas witte en éen fles rode huiswijn prefereerde boven absurd dure wijnarrangement en geen aperitiefje noch water wenste. Vooral bij oudere garde kon er geen glimlachje of extra woord vanaf. Alleen bij andere tafels overdreven aandacht voor de wijn, terwijl de...
Lees hele reviewWat 'n chagrijnige bediening, zeker als je 'slechts' één glas witte en éen fles rode huiswijn prefereerde boven absurd dure wijnarrangement en geen aperitiefje noch water wenste. Vooral bij oudere garde kon er geen glimlachje of extra woord vanaf. Alleen bij andere tafels overdreven aandacht voor de wijn, terwijl de rode huiswijn toch niet zó lekker was. Eten was wel aardig maar niet bijzonder. En na vraag om wat meer brood, toen onze 3 stokbroodsneetjes p.p. op waren kregen we er genereus nog 2 p.p. bij. Zéér tegengevallen!
Het was erg lekker en gezellig. we hebben ons goed vermaakt en genoten van het eten.
Behalve over de bediening door een stuntelige student, niets dan complimenten!
Alles klopte, mooi spijs wijn combinaties.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
Over In den Doofpot
Keuken: Klassiek, Midden-Oosters
Restaurant in den Doofpot opende haar deuren aan de Turfmarkt 9, een rijksmonument uit 1653, voor het eerst in 1997. Al snel bleek de behuizing te klein en werd twee jaar later het pand op nummer 10 erbij betrokken. Na een grondige renovatie is het restaurant op 1 april 1999 feestelijk heropend.
Sinds 2014 is Patrick Brugman de Chef de Cuisine van restaurant 'In den Doofpot'. Hij zwaait de scepter over een jonge getalenteerde brigade van 5 koks die continu op zoek zijn naar verrassende smaakcombinaties, de mooiste en lekkerste ingrediënten en noviteiten op culinair gebied. Zijn stijl van koken is te omschrijven als innovatief doch ingetogen, met respect voor natuurlijke smaken.
Restaurant in den Doofpot staat voor ongedwongen culinair genieten in een verleidelijke ambiance van op en top regionale producten, prachtige wijnen en professioneel gastheerschap.