Wat 30 mensen zeggen over Toujours Fish & Meat
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alle gangen waren verrassend. Het personeel vroeg of er persoonlijke wensen waren en hield duidelijk rekening met de smaak van de klant.
De gerechten zagen er bijzonder verzorgd uit en smaakten erg goed.
De kwaliteit en presentatie van de veschillende gerechten was van een uitstekend niveau!
Helaas was het samengestelde restaurantweek menu niet echt ons "ding".
Achteraf bleek dat wanneer we dit aangegeven hadden het menu naar onze wensen aangepast had kunnen worden.
Absoluut voor herhaling vatbaar!
Heerlijk gegeten, goed klaargemaakte originele recepten en een leuke sfeer in het restaurant.
In 1 woord GEWELDIG gegeten! Wel 1 groot nadeel: de kaart is zo uitgebreid dat je verzekerd bent van teveel eten. Wij zijn begonnen met een plateau fruit de mer. Maar ja wat ga je daarna doen? Toch een voorgerechtje samen gedeeld (op advies van de attente bediening die aangaf dat dit geen enkel probleem was). Steak ...
Lees hele reviewIn 1 woord GEWELDIG gegeten! Wel 1 groot nadeel: de kaart is zo uitgebreid dat je verzekerd bent van teveel eten. Wij zijn begonnen met een plateau fruit de mer. Maar ja wat ga je daarna doen? Toch een voorgerechtje samen gedeeld (op advies van de attente bediening die aangaf dat dit geen enkel probleem was). Steak tartaar: perfect op smaak gebracht, begeleid door een glas chablis….Wat ook leuk is, is dat de bediening heel erg attent is. Een half glas wijn is geen probleem, net als een bordje erbij voor de tafelgenoot wordt vanzelf neergezet. Wat wil een mens nog meer? Vlees!!! Wij hebben de Australian grain fed entrecote en bavette genomen. Wat een verwennerij. Perfect gegaard vlees die goed op smaak is gebracht. Weg met de peper en zout stellen!
Als dessert samen een brood en pudding dessert genomen. Op aanraden van de gastvrouw moesten we dit proberen: heerlijk met een glas moscato.
Beste Toujours team: jullie hebben een trouwe gast erbij!
Heerlijk eten en een leuke sfeer. Bediening kwam wat gestresst over en er liepen wat dingen mis met het uitserveren van gerechten en drankjes.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Toujours Fish & Meat
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
“Good food for the happy soul”.
In Toujours zwaaien chef-kok Peter Boersma (Surinaams-Nederlands) en gastvrouw Xiadong Sun (Chinees-Nederlands) de scepter. Deontmoeting van de gepassioneerde, romantische en extraverte Xiadong met de bevlogen, rebelse en ongeremde Peter leidt tot een mooie samenwerking in Toujours.
Samen komen zij tot explosieve en kleurrijke combinaties door een mix van Franse, Aziatische en Caribische invloeden. Het eten is uitbundig, exotisch en verrassend. Peter is een keuken rebel die traditionele technieken uit de Franse keuken combineert met de rijke geuren en kleuren uit zijn geboorteland Suriname.
Met een oog voor detail serveert Xiadong heerlijke wijnen uit Frankrijk en upcoming landen als Marokko en Israël. Voor de innerlijke mens staan elke dag slowjuices en biologische frisdranken gereed.