Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 8 mensen zeggen over Ciel Bleu**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alles is uitstekend!
Amazing wining and dining high up in Amsterdam, with an spectacular view in the city.
Great service and atmosphere. Thanks for the wonderful experience and we will definitely return.
Uitmuntend!
de smaak is even geweldig als de presentatie. ongelovelijke gerechten !
De amuses en het voorgerecht waren echt geweldig! Super. Het nagerecht in een Pizza doos was wel een afknapper, de doos past niet in de ambiance en ook niet in het verwachtingspatroon en beeld wat ik heb bij een twee sterrenrestaurant. Als grapje bedoeld leverde het toch irritatie op ook omdat de dozen niet op de ta...
Lees hele reviewDe amuses en het voorgerecht waren echt geweldig! Super. Het nagerecht in een Pizza doos was wel een afknapper, de doos past niet in de ambiance en ook niet in het verwachtingspatroon en beeld wat ik heb bij een twee sterrenrestaurant. Als grapje bedoeld leverde het toch irritatie op ook omdat de dozen niet op de tafel passen als je tegenover elkaar zit.(persoonlijk vond ik het gerecht ook erg veel en zwaar) Als het dan toch moet gebruik de doos dan als presenteerblad en serveer er als verrassing een mooi nagerecht uit. Jammer van een verder werkelijk voortreffelijke avond!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Ciel Bleu**
Keuken: Frans
Restaurant Ciel Bleu bevindt zich op de 23ste etage van Hotel Okura Amsterdam. Een van de meest bijzondere eetgelegenheden in Amsterdam.
Het met twee Michelin sterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant biedt, net als de aangrenzende Champagne en Cocktailbar Twenty Third, een panoramisch uitzicht over het centrum van Amsterdam.
Het luxueuze interieur en het uitzicht zorgen in combinatie met persoonlijk gastheerschap voor een luxe, warme en moderne uitstraling.
Een ambiance die aansluit bij de bereidingswijze en presentatie van de gerechten uit de eigenzinnige Franse keuken van sterrenchef Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. De professionaliteit van de sommelier en de nauwe samenwerking met de chef zorgen voor een optimale harmonie tussen wijn en spijs.