What 3 people say about Vinkeles** (The Dylan Hotel)
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Om te beginnen, wat een service de beste en vriendelijkste ooit gehad, en
ook het eten was subliem,de amuses, het brood, het voorgerecht hamachi:?? sashimi
van geelvin makreel en daarna het hoogtepunt ree, het heerlijkste wild ooit gegeten, zonder overdadigheid geserveerd met een voortreffelijke potpourri van bijg...
Om te beginnen, wat een service de beste en vriendelijkste ooit gehad, en
ook het eten was subliem,de amuses, het brood, het voorgerecht hamachi:?? sashimi
van geelvin makreel en daarna het hoogtepunt ree, het heerlijkste wild ooit gegeten, zonder overdadigheid geserveerd met een voortreffelijke potpourri van bijgerechten.
Ook het wijn arrangement was met zorg uitgekozen. Maar om niet alleen in superlatieven te verzinken, het heerlijke dessert van mandarijnen sorbet en cheesecake schuim had wel ietsje meer mogen zijn. Nog geen twee Michelinsterren voor deze sfeervolle zaak is onbegrijpelijk, al is de akoestiek volgens ons nog wel te verbeteren.
Delicious, extremely well served and fantastic service. We decided to go for the chef's menu and the wines that were suggested per dish whilst sharing one extra dish that looked very interesting on the menu. One of those experiences that I am looking forward to trying out again on a nice summery evening on the terrace of the restaurant.
Gisteravond 10 januari 2011 met 4 personen gegeten. We hadden het uitgebreide menu. Om half acht zaten we aan tafel. De tijd tussen sommige gangen was zolang dat we pas om half één van tafel konden. De organisatie was ronduit slecht. Dat zijn we in Frankrijk wel anders gewend.
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Vinkeles** (The Dylan Hotel)
Cuisine: French
Restaurant Vinkeles is located at the Keizersgracht in Amsterdam. This give you the chance to enjoy the traditional French cuisine in a beautiful setting.
Vinkeles is housed in an old bakery; which was set up in 1787 by the Regents, who then owned the building.
The bakery flourished until 1811 and guests can still see the original ovens, which were discovered intact during the restoration.
Echoing the décor of the hotel, Executive Chef Jurgen van der Zalm; menu combines the traditional with the modern.
The dishes served in the popular Vinkeles show van der Zalm; love of the contemporary French cuisine.
He combines the freshest ingredients to produce a menu that is delicious and unique to Vinkeles. The historic and intimately designed setting forms the perfect backdrop in which to enjoy the passion and creativity of the Vinkeles team.