The Riverside

Modern | €€ | Menu
9,1 (39 reviews)
100% aanbevolen

Fantastisch 3-gangen All-In Verrassings menu € 65,- € 55,-

The Riverside

Modern | €€ | Menu
9,1 (39 reviews)
100% aanbevolen

Fantastisch 3-gangen All-In Verrassings menu € 65,- € 55,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Fantastisch 3-gangen All-In Verrassings menu
€ 65,- € 55,-

Gelegen op een historische plek in Maarssen is restaurant The Riverside. In 2021 is het restaurant een complete metamorfose ondergaan. De keuken, onder leiding van chef-kok Tom Vermeulen, heeft ook een metamorfose gekregen. Het menu wisselt vier keer per jaar en staat in het teken van verrassen. Perfect samengestelde smaak explosies waarbij iedere hap een verrassing moet zijn. Het Fantastisch 3-gangen All-In Verrassings menu bestaat uit een 3-gangen menu inclusief bijpassende wijnen.

Reserveer nu je tafeltje niet voor € 65,-, maar voor € 55,- per persoon! Deze deal is alleen per 2 personen te reserveren.

Wanneer kom jij kennismaken met de heerlijke keuken van The Riverside?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 39 mensen zeggen over The Riverside

9.1 Gebaseerd op 39 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten in een goede sfeer"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben daar met een groep van 4 personen gegeten en hebben gebruik gemaakt van het 4 gangen diner van de Restaurantweek. Het was een mooi samengesteld menu en het eten was heerlijk. De bediening is vriendelijk en de sfeer in het restaurant is gezellig. Leuke inrichting en zitjes. De naam van het restaurant is wat...

Lees hele review

We hebben daar met een groep van 4 personen gegeten en hebben gebruik gemaakt van het 4 gangen diner van de Restaurantweek. Het was een mooi samengesteld menu en het eten was heerlijk. De bediening is vriendelijk en de sfeer in het restaurant is gezellig. Leuke inrichting en zitjes. De naam van het restaurant is wat misleidend, want je hebt vanaf het restaurant over het algemeen geen zicht aan de rivier.

Roger op Gister
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden gekozen voor het chef special menu en waren blij verrast met de geserveerde gerechten waarbij telkens uitgebreid werd uitgelegd wat we kregen. Ook de wijnen waren zeer smakelijk met een duidelijke uitleg waarom ze bij de gerechten waren gekozen.
De bediening is uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Dit rest...

Lees hele review

We hadden gekozen voor het chef special menu en waren blij verrast met de geserveerde gerechten waarbij telkens uitgebreid werd uitgelegd wat we kregen. Ook de wijnen waren zeer smakelijk met een duidelijke uitleg waarom ze bij de gerechten waren gekozen.
De bediening is uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Dit restaurant is zeker een aanrader en een herhaalbezoek zal dan ook zeker nog eens plaats vinden.

John van Oort op Gister
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

4 gangen chefs verrassingsmenu, met hoofdgerecht vis.
Erbij een mooie witte wijn uit Roemenië, een pinot grigio, die er erg goed bij paste.
Heerlijke smaken. Voldoende ruime porties.
Vlotte bediening, door aardige jongelui.
We komen nog eens terug!

Theo op 08 april 2024
Geverifiëerd

"Almost well done!"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Combinatie van eten was excellent en een delight voor de tong.
Voor het volgende keer:
Aanbeveling om naar het voorkeur van het vlees te vragen. Rare? Medium-rare? A point? Well done?

Kurt BUENNING op 07 april 2024
Geverifiëerd

"Kwaliteit prijs niet in verhouding "
4.0 Keuken 3 | Service 3 | Sfeer 6

Er was een feestje naast de eetzaal. Eten werd ongelijktijdig geserveerd bij een tafel van 2 personen. Eten was niet op smaak. Coquille smaakte naar vlees, zout en peper vergeten bij de voorgerechten.

Kim op 02 april 2024

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maarssen e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Riverside

Keuken: Modern

Gelegen op een historische plek in Maarssen is restaurant The Riverside. In 2021 is restaurant een complete metamorfose ondergaan. Zo heeft het een eigentijdse moderne inrichting gekregen waar je kan genieten in een ongedwongen sfeer. De keuken, onder leiding van chef-kok Tom Vermeulen, heeft ook een metamorfose gekregen. Het menu wisselt vier keer per jaar en staat in het teken van verrassen. Perfect samengestelde smaak explosies waarbij iedere hap een verrassing moet zijn. Kortom, een heerlijke plek voor een lekkere lunch of heerlijk diner.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maarssen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden