Alma Fine Dining*

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
9,3 (8 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 8 mensen zeggen over Alma Fine Dining*

9.3 Gebaseerd op 8 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Goed hoor!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Opnieuw weer heerlijk gegeten. Weer allemaal nieuwe gerechten die als vanouds voortreffelijk waren zowel van smaak als voor het oog. Ook het wijnarrangement weer mooi passend.

Theo op 14 augustus 2023
Geverifiëerd

"Nice Dinner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Everything was perfect. I will definitely visit one more time. The only thing that what bothered me was table layout. It was not super comfortable but i did not mind. Because foods and service were awesome.

Emre Kucuk op 11 augustus 2023
Geverifiëerd

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

TOP

Jurgen Vergauwen op 07 augustus 2023
Geverifiëerd

"Eten bij Alma"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Super lekker gegeten

Lia Leeuwenburgh op 07 augustus 2023
Geverifiëerd

"Een terechte ster voor dit jonge restaurant "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wat een vriendelijk en kundig personeel! Fantastisch menu met meerdere verrassingen in vergelijking met soortgelijke restaurants. Drie hoofdgerechten binnen het 6 gangen menu! Koekoek, kaviaar, oester! Alleen het dessert mag iets spannender.

Arno op 07 juli 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oisterwijk e.o.

Toon telefoonnummer

Over Alma Fine Dining*

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

In het historische pand gelegen aan de Lind in het karakteristieke Oisterwijk huisvest Michelinrestaurant Alma Fine Dining. Bij Alma klopt alles: van kwalitatieve fine dining verzorgd door chef-kok Wouter en partner Malou, tot het kloppende culinaire hart van de gast. En bij Alma doen ze er alles aan om de smullende gezichten van de gasten te verblijden met pure gastronomie en daarbij behorende fenomenale gerechten! Alma is een restaurant met moderne klasse met een geweldig terras. De gerenommeerde Michelin tipt de aangepaste (Duitse) wijnen welke door Malou zijn uitgekozen en zijn telkens een schot in de roos!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Oisterwijk e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden