Deal
Deal
Nastrium is door de gerenommeerde gastronomiegids Gault&Millau bekroond met 14,5 Gault&Millau punten en serveert met trots hoogstaande gerechten.
Nastrium serveert nu exclusief een fenomenaal 5-gangen Gault&Millau Signature diner en dit voor slechts € 87,50.
Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kom dan snel snel langs en geniet van dit voortreffelijke 5-gangen Gault&Millau Signature diner !
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij een annulering tot 24 uur voor de reservering.
- Deze deal is geldig t/m 28 februari 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 29 mensen zeggen over Nastrium
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Mooie gerechten met heerlijke spice. Elke gerecht was een cadeautje en deed het water uit de mond lopen. De service en aandacht is top! Dit restaurant is echt een aanrader! Mooie tijdelijke locatie! We hadden een fantastische avond! Weer meteen gereserveerd voor een volgend bezoek.
Heerlijk gegeten, lekkere amuses, chefkok die met goede suggesties komt. Mooie (tijdelijke) aanwinst voor Eindhoven.
Heerlijke gerechten en allemaal gemaakt met veel liefde, vooral liefde voor het Indonesische. We zouden wel wat meer Frans- Indonesisch willen i.p.v. andersom.
Hele fijne sfeer en mooie smaakexplosies gegeten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
Over Nastrium
Keuken: Frans, Indonesisch
In een karakteristiek pand kookt Djailany van de Laarschot van restaurant Nastrium in Eindhoven de sterren van de hemel voor zijn gasten. De kooktechniek die hij gebruikt heeft een basis vanuit de Franse keuken. De Indische roots van de chef zijn terug te vinden in zowel de naam van het restaurant als de gerechten die hij bereidt. De naam Nastrium is afgeleid van het Engelse ‘nasturtium’ wat een Oost-Indische kers is en welke de chef graag gebruikt in zijn gerechten. Proef de passie die Djailany van de Laarschot stopt in zijn gerechten en geniet!