Jaspers

Mediterraans, Frans | €€€
9,1 (343 reviews)
99% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 343 mensen zeggen over Jaspers

9.1 Gebaseerd op 343 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Buitengewone avond!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben op 17 februari met 6 personen voortreffelijk gegeten bij Jaspers. Het eten vonden we origineel, verrassend en érg lekker. En puur, zonder onnodige liflafjes. De service was uitstekend en persoonlijk: de chef kwam regelmatig aan onze tafel, en de sommelier ook. We hebben genoten van de wijnen. Dit restaurant met zijn keuken is echt een aanrader. We komen terug!

Laura op Gister
Geverifiëerd

"Lovely food and amazing wine "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Great food and they consider all wishing. The wine menu was amazing.

Eater op 18 februari 2024
Geverifiëerd

"fantastisch restaurant"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

voor de tweede keer heerlijk bij Jaspers gegeten; dit keer een 4-gangen diner. We waren met zijn vieren; iedereen in onze gezelschap heeft genoten
van het fantastische diner. Onze dank aan de chef kok.

Diana Lie op 15 februari 2024
Geverifiëerd

"Lekker hoor!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben wij genoten van het heerlijke eten bij Jaspers !! En de sommelier heeft heerlijke wijnen geschonken met een prachtige omschrijving van iedere wijn. Echt een aanrader!

Inge Van Duijkeren op 12 februari 2024
Geverifiëerd

"FRijne verrassing in de Pijp!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

'Per ongeluk' ontdekt, hele fijne leuke belevenis

Mariëlle op 12 februari 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Jaspers

Keuken: Mediterraans, Frans

Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.

Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.

De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden