Lagrange

Frans, Modern, Vis en zeevruchten | €€
9,4 (135 reviews)
99% aanbevolen

Wat 135 mensen zeggen over Lagrange

9.4 Gebaseerd op 135 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Superlekker gegeten "
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Superlekker gegeten! Alle gerechten waren mooi en op smaak. Ontspannen sfeer en fijn personeel. De inrichting is wat rommelig....😉

Roos van der Rijt-Plate op 19 april 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk , maar weinig"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten , portie hoofdgerecht was wel aan de kleine kant, zelfs mijn 85 jarige moeder had nog honger aan het eind. Heb 3 keer deelgenomen aan restaurantweek, dit was eerste keer zo weinig…

Ayen The op 30 maart 2024
Geverifiëerd

"Sfeervol restaurant, heerlijk gegeten"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Tip, combineer heerlijk eten in dit restaurant met een sfeervolle wandeling in Buren. Het is een leuk stadje met een rijke geschiedenis, verbonden aan Oranjes. Wij konden zelfs gratis parkeren, net achter de "stadsmuren". Alles is klein, maar schattig.

Olga Veldhoven op 21 maart 2024
Geverifiëerd

"Pareltje in de Betuwe"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig restaurant, echte kunstenaars met eten.Gezellig, elke gerecht was een plaatje, maar op de eerste plaats het eten heerlijk👍

Trix Manders op 15 maart 2024
Geverifiëerd

"Het eten was heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten.

Els Siebelink op 06 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Lagrange

Keuken: Frans, Modern, Vis en zeevruchten

Restaurant Lagrange in het Gelderse Buren is een gezellig restaurant waar je op dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur terecht kunt voor een heerlijk diner of een gezellige borrel aan de bar. In de zomerperiode is het terras uiteraard ook geopend! Het restaurant is gevestigd in een oude monumentale stadsboerderij in het historische centrum van Buren. Kom het zelf ervaren!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden