Atithi Rotterdam

Indiaas | | Menu
6,2 (9 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 9 mensen zeggen over Atithi Rotterdam

6.2 Gebaseerd op 9 reviews. 67% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Tegenvaller"
2.3 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 1

Wij hadden het 4 gangen menu van 40 pp. Iedereen kreeg een ander soepje..... niet te delen...
Hoofdgerecht was 3x hetzelfde maar dan in verschillende pittigheid en rijst. Extra berekend voor naanbrood.... nog eens 20 euro erbij. Toetjes ook ieder een ander toetje.
Wij hadden beter ieder een gerecht kunnen nemen, d...

Lees hele review

Wij hadden het 4 gangen menu van 40 pp. Iedereen kreeg een ander soepje..... niet te delen...
Hoofdgerecht was 3x hetzelfde maar dan in verschillende pittigheid en rijst. Extra berekend voor naanbrood.... nog eens 20 euro erbij. Toetjes ook ieder een ander toetje.
Wij hadden beter ieder een gerecht kunnen nemen, dan hadden wij meer variatie gehad en minder geld uitgegeven.
Enorm lawaaig binnen en bediening zeer traag met leveren en afruimen. Om nooit meer heen te gaan. Veel te duur en geen variatie.

Sandra op 10 maart 2024
Geverifiëerd
Atithi Indian Restaurant heeft gereageerd op 18 maart 2024

Beste Sandra,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw waardevolle feedback met ons te delen. Wij betreuren het ten zeerste dat wij tijdens uw recente bezoek niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

U heeft gekozen voor het arrangement uit ons DinnerCity.nl Chef's Choice menu, de prijs bedraagt ​​40 euro per persoon exclusief drankjes en Naans. Ons standaardaanbod omvat de keuze uit één soep, één voorgerecht, één hoofdgerecht en één dessert.
Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak of de ontevredenheid die u heeft ondervonden. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons en we doen er alles aan om eventuele problemen aan te pakken om onze service te verbeteren en een betere ervaring voor al onze gasten te garanderen.
Wij verzoeken u vriendelijk ons ​​niet uitsluitend op deze ene ervaring te beoordelen en ons nog een kans te geven ons beste te laten zien. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u meer details over uw ervaring met ons zou kunnen delen via e-mail op [email protected]. Uw inzichten zullen ons helpen eventuele tekortkomingen beter te begrijpen en aan te pakken.
Nogmaals onze excuses voor het eventuele ongemak en wij danken u voor uw begrip.

Hartelijke groeten
Team Atithi


"Indisch eten"
5.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 5

Bediening sloom en niet alert

A Spuij op 15 april 2023
Geverifiëerd

"Goede sfeer, heerlijk eten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, vriendelijke chef, kok en overig personeel

Rain op 07 april 2023
Geverifiëerd

"Lekker gegeten, vriendelijk personeel "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten, vriendelijke chef, kok en personeel.

G.J. op 07 april 2023

"Slechte kwaliteit/prijs verhouding"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Was uiteindelijk best duur voor wat we gekregen hebben. Het was lekker maar niet bijzonder

Esther Van koeveringe op 15 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Atithi Rotterdam

Keuken: Indiaas

Genieten van de Indiase keuken doe je bij restaurant Atithi in Rotterdam. Het menu weerspiegelt alle overheerlijke gerechten uit elke hoek van India, gemaakt tot de perfectie en authentiek in smaak. Zij serveren chola bhatura uit het Noorden, masala dosa uit het Zuiden, koninklijk thalis uit het Westen en kruiden thee uit het Oosten van India.

De keuken van Atithi is grotendeels gebaseerd op natuurminnende, authentieke Indiase recepten van de chef-kok Ravindra Pratap Singh. Zij bereiden Naan en andere tandoori-gerechten in een echte houtskool tandoor die de gerechten de originele rokerige smaak uit de straten van India geeft.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden