Wat 1028 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Verwachting was hoog gespannen, immers een ster restaurant. Proeverijen van hun kaart 10 gangen, kleine hapjes van de gerechten uit de menukaart. Niet echt iets waar ik verrast door was, voorbeeld coquille met een veel te zure topping van rucola sla. Samen op je vork en de coquille was qua smaak verdwenen. Door gege...
Lees hele reviewVerwachting was hoog gespannen, immers een ster restaurant. Proeverijen van hun kaart 10 gangen, kleine hapjes van de gerechten uit de menukaart. Niet echt iets waar ik verrast door was, voorbeeld coquille met een veel te zure topping van rucola sla. Samen op je vork en de coquille was qua smaak verdwenen. Door gegeven aan de service, de reactie was dank je wel ik geef het door aan de keuken, verder geen actie geen ohhh kan ik iets anders brengen. Prijs voor een espresso €7 was en zeg ik het zelf niet in verhouding. Tip geef de ster terug neem normale prijzen! Goed restaurant maar een 🌟?
Top, wederom zeer lekker gegeten.
Gisteren voor het eerst gegeten bij een sterrenrestaurant. En dan ook gelijk een 10 gangen menu. We hadden geen idee wat ons te wachten stond en of wij het eten wel lusten. Maar we hebben een topavond gehad. Heel hartelijk ontvangen, bijzonder aardige mensen. Het menu was voortreffelijk. Heerlijk gegeten. Zelfs mijn...
Lees hele reviewGisteren voor het eerst gegeten bij een sterrenrestaurant. En dan ook gelijk een 10 gangen menu. We hadden geen idee wat ons te wachten stond en of wij het eten wel lusten. Maar we hebben een topavond gehad. Heel hartelijk ontvangen, bijzonder aardige mensen. Het menu was voortreffelijk. Heerlijk gegeten. Zelfs mijn man, toch wel moeilijke eter, vond het geweldig. Naast het menu had ik een BOB wijn-arrangement. Bij ieder glas werd uitgelegd waar het vandaan kwam en welke druivensoorten erin zijn verwerkt.
Wij zijn om en zullen vaker gebruik maken van dit soort restaurants
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!