Deal
Deal
De Rozario is trotse bezitter van 15 welverdiende Gault&Millau punten en laat dit dan ook terugzien in hun fenomenale gerechten.
De Rozario serveert nu een voortreffelijke 10-smaken Gault&Millau lunch voor maar € 88,-.
Wil jij je ook graag laten verwennen op culinair gebied? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit voortreffelijke 10-smaken Gault&Millau lunch!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 28 februari 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 280 mensen zeggen over De Rozario
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super lekker gegeten en leuke bediening met heerlijke wijntjes
Komen zeker terug 👌
Afgelopen zaterdag weer heerlijk gegeten bij De Rosario! We hadden een 10-gangen lunch via de actie Dining with the stars.
We houden van de gerechtjes met de Indonesische touch en de gemoedelijke sfeer die er is. Leuk dat Jermain zelf ook even een handje kwam geven. Fijn dat je via deze actie goedkoper van alle lekkere gerechtjes kan genieten. We komen zeker terug!
Heerlijk gegeten, verrassende smaken, die zich in je mond ontwikkelen. Mooie ambiance, aardige mensen, we voelden ons héél erg welkom. De wijnen passen perfect bij de gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel voor een fijne avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.