Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 254 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
verrassend diner
Wat een smaken! Heerlijk gegeten. Prachtige creaties. Top!
De Michelin 10 smaken lunch was zeer verrassend. Eén breed scala aan smaken kwamen langs. Uitstekende service en sfeer. Minder was de kwaliteit van het vlees van het hoofd gerecht en het lange wachten tussen de gangen.
Mijn vriend en ik wilden na het lezen van Jermain de Rozario zijn boek 'Lotus' heel graag eens eten in zijn restaurant. Nu was het eindelijk zo ver. Het Aziatische eten (zo heerlijk) gecombineerd met de klassieke Franse keuken maakt het een ongelofelijk lekkere verrassing! We hebben Jermain mogen ontmoeten (jippie) ...
Lees hele reviewMijn vriend en ik wilden na het lezen van Jermain de Rozario zijn boek 'Lotus' heel graag eens eten in zijn restaurant. Nu was het eindelijk zo ver. Het Aziatische eten (zo heerlijk) gecombineerd met de klassieke Franse keuken maakt het een ongelofelijk lekkere verrassing! We hebben Jermain mogen ontmoeten (jippie) en wat een sympathieke leuke man is dat! De sfeer in het restaurant is goed, totaal niet stijf gelukkig en de bediening (ik geloof dat het Yoeri heette) was ontzettend leuk! Elk gerecht was werkelijk een feestje en wij vinden de koks de koningen van de sauzen. Elke saus was goddelijk lekker en maakte het gerecht nog beter. Wat een aanrader en wat zijn we blij dat we hier eindelijk eens hebben gegeten!
heerlijk eten, alles was perfect
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.