Deal
Deal
Watergang is trotse bezitter van 13,5 welverdiende Gault&Millau punten en laat dit dan ook terugzien in hun fenomenale gerechten.
Watergang serveert nu een voortreffelijke 4-gangen Gault&Millau lunch voor maar € 46,50.
Wil jij je ook graag laten verwennen op culinair gebied? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit voortreffelijke 4-gangen Gault&Millau lunch!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 28 februari 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 5 mensen zeggen over Watergang
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijke lunch
Een verborgen Parel. Heel erg goed en verassend.
Het eten was ontzettend goed en heb leuke nieuwe dingen geproefd, de service was top, de wijnen waren ook lekker en speciaal, alleen vond ik ze niet altijd toevoegen aan het eten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Watergang
Keuken: Frans
In het gezellige hart van Amsterdam, biedt restaurant Watergang een intieme setting met ruimte voor slechts 30 gasten. De warmte en charme van deze kleine, knusse locatie maken het de perfecte plek voor een bijzondere avond uit. Chef Tim van Grootheest en zijn team presenteren elke maand een verrassend vijfgangenmenu, waarbij ze zich laten inspireren door de seizoenen en de Franse en Italiaanse keuken. Hier geniet je van klassieke gerechten met een speelse, eigentijdse twist die telkens weer weet te verrassen.
Bij Watergang proef je verfijning in elk gerecht, zoals perfect gegrilde pulpo met een rijke hollandaise en knapperige gepofte rijst, of een sappige eendenborst gecombineerd met eendenlever en een zijdezachte crème van pastinaak. Elk gerecht is een culinaire ontdekking, vergezeld van zorgvuldig uitgekozen wijnen. Dit gezellige restaurant biedt een toegankelijke, maar verfijnde ervaring, waar aandacht voor detail en smaak centraal staan.