Deal
Deal
Codium* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.
Codium* serveert nu een gastronomisch 5-gangen Michelinster diner ALL-IN en dit voor slechts € 175,-.
Het arrangement omvat: 7 amuses, 5 gangenmenu, bruisend aperitief of non-alcoholische bubbel, 5 glazen wijn of 5 non-alcoholische dranken, water, koffie of thee met friandises.
Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Codium*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 5-gangen Michelinster diner ALL-IN!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd!
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 28 februari 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 5 mensen zeggen over Codium*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Opnieuw een fantastische ervaring!
Verwenavond. Heerlijke smaken. Voor de vegetariër ook bijzondere gerechten. Mooi bijpassende wijnen, ook alcoholvrij. Van ons krijgt Codium zijn tweede ster.
Verrassende gerechten. Nieuwe smaken. Gedurfd
Plattegrond Alle restaurantdeals in Goes e.o.
Over Codium*
Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten
Codium gelooft dat oprechte gastvrijheid de kern van hun dienstverlening moet zijn, een reflectie van hun unieke persoonlijkheid. Het draait om het totale plaatje, waar zowel de kwaliteit van de gerechten als de sfeer van het restaurant centraal staan. Het hele team werkt samen om deze visie te realiseren. Zo serveren de koks zelf de gerechten, wat bijdraagt aan de persoonlijke ervaring van elke gast. Codium is bekroond met een Michelinster, 16,5 punten van Gault&Millau, en Wouter Kik werd uitgeroepen tot ‘Jong Chef van het Jaar’ door Gault&Millau.
Het restaurant biedt een moderne kookstijl met een frisse mix van Zeeuwse smaken en internationale invloeden. Wouter Kik's keuken is verfijnd en licht, met een balans van frisse zuren, levendige kleuren, en diepgang. Jean Luc, de sommelier, selecteert zorgvuldig authentieke en elegante wijnen om de gerechten te complementeren. Deze zomer viert Codium zijn vijfjarig bestaan. Door de jaren heen hebben gasten waardevolle herinneringen opgebouwd, variërend van lokale bezoekers tot degenen die speciaal afreizen voor een culinaire ervaring bij Codium.