Deal
Deal
Korting
Auberge Cuisine Francaise is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star! En serveert dan ook gastronomische gerechten waar je smaakpapillen door worden betoverd.
Auberge Cuisine Francaise serveert nu een voortreffelijke 4-gangen Rising Star lunch en dit voor slechts € 48,-.
Wil jij ook graag een keer culinair in de watten worden gelegd? Grijp dan nu je kans en kom genieten van deze waanzinnige 4-gangen Rising Star lunch!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 28 februari 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 3 mensen zeggen over Auberge Cuisine Francaise
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, gezellige sfeer en prettig personeel
Overpriced. Lost in quality since 2017
Vol au vent was definitely not a proper one. Puff pastry probably pre-made and not guarnished at all, only 1 girolle found in the entire dish, a bit disappointing when paying 170€ for 2 lunchs..
Heerlijk gegeten en vriendelijk en persoonlijk geholpen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Auberge Cuisine Francaise
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Auberge Cuisine Francaise in Amsterdam is een van de meest geprezen nieuwe eetgelegenheden, hoewel het niet volledig nieuw is. Gelegen in de levendige wijk De Pijp, heeft deze bejubelde zaak een succesvolle doorstart gemaakt met steun van de eigenaren van gerenommeerde restaurants zoals 212, De Juwelier, Bistro de la Mer en De Mark. Dankzij deze samenwerking kun je opnieuw genieten van culinaire hoogstandjes bij het vernieuwde Auberge Amsterdam.
Het concept van Auberge, dat veel Franse klassiekers met een moderne twist biedt, blijft grotendeels hetzelfde. Het motto "Never change a winning team" lijkt hier dan ook perfect van toepassing. Op het menu vind je klassieke Franse gerechten zoals prei met karnemelk en limoenvinaigrette als voorgerecht, en gekonfijte eendenbout met witte boontjes en jus met gezouten sinaasappel als hoofdgerecht. Hoewel de Franse keuken vaak vleesgericht is, kunnen ook vegetariërs hier uitstekend terecht.