Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 5 mensen zeggen over Bistro de Boterbrug
Eten | |
Service | |
Sfeer |
prima restaurant
Genoten van een diner bij bistro de Boterbrug.
Second time at the Boterbrug, and far from disappointed! The quality is extraordinarily good. Delicious and prepared to perfection. Service is wonderful too, you’ll feel at home but with amazing food. Recommended!
Als een francaise die hier een tijdje woont heb ik gerechten gekozen die ik mis en allang niet had gegeten. Ze smaakten oprecht heerlijk!!!
We had dinner at Bistro Boterbrug recently and could not believe the amazing food we were served, from foie gras to delicious tuna steak seared to perfection. The starters were incredible, as well as the cheese platter we ordered for desert. The quality/price ration in this restaurant is a 10/10. Highly recommendable, and definitively a place to repeat.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Delft e.o.
Over Bistro de Boterbrug
Keuken: Frans
Pittoresk genieten met een bezoek aan de charmante Franse bistro op de Boterbrug in Delft: Bistro de Boterbrug. Binnen heerst een sfeervolle ambiance om van te genieten. Dit historische pand, dat al sinds 1585 bestaat, straalt karakter en geschiedenis uit.
De eigenaar en chef-kok, Ewout ter Harmsel, heeft van jongs af aan een band met Frankrijk. Hij begon als afwasser en ontwikkelde al snel een passie voor koken. Zijn droom was altijd om een eigen zaak te starten, en hij miste in Delft een goede Franse bistro waar je klassieke gerechten kunt eten en goede wijn kunt drinken. Toen hij dit pand ontdekte, zag hij meteen het hele concept voor zich.
Bij het vormgeven van het interieur hebben ze zich laten inspireren door zowel de elegantie van Parijs als de tijdloze klassieke inrichting. De muren zijn verfraaid met kunstwerken, foto's en spiegels die allemaal gerelateerd zijn aan eten, Frankrijk of Delft.
Het menu van Bistro de Boterbrug is levendig en ondergaat regelmatige veranderingen. Ze streven ernaar om zich aan te passen aan de seizoenen en presenteren een "plat du jour," een dagelijks wisselend gerecht. Het doel is om voortdurend nieuwe gerechten uit te proberen en als ze in de smaak vallen, voegen ze deze permanent toe aan de menukaart.