Het Kabinetje

Frans | €€

4 gangendiner incl. Scroppino € 59,95 € 47,95

Het Kabinetje

Frans | €€

4 gangendiner incl. Scroppino € 59,95 € 47,95

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
4 gangendiner incl. Scroppino
€ 59,95 € 47,95

Restaurant Kabinetje in Leiden verwelkomt je met een intieme en exclusieve sfeer, ideaal voor 4-8 gasten. Chef Marco Venmans verrast je met een smaakvolle 4-gangen lunch of diner, perfect voor romantische diners, intieme vergaderingen, of exclusieve momenten met vrienden en familie, weg van nieuwsgierige blikken.

Geniet bovendien van je favoriete deuntjes met de ingebouwde Bluetooth speaker.

Heb jij ook zin om te genieten bij Kabinetje? Reserveer dan nu, want het aantal tafels is beperkt!

Laat je verrassen door de culinaire ervaring van Restaurant Kabinetje.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 juni 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Het Kabinetje

Schrijf een review en deel je foto's

"Pret in het BK m"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zoals altijd heerlijk gegeten, de borden opgemaakt als ware kunstwerken. Het kabinetje is een fijne ruimte om met een klein gezelschap te dineren. Volgende keer zeker weer

HVHGL op 02 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Kabinetje

Keuken: Frans

Krijg een warm welkom in het kleinste restaurant van Leiden en omstreken: Het Kabinetje. Het Kabinetje is een knus en warm private dining room van de grotere zus 'Het Prentenkabinet'. Het Kabinetje geeft een perfecte setting voor een romantisch diner of een speciale gelegenheid voor vrienden en familie voor jou en alleen je gezelschap! Geniet van een heerlijk samengesteld menu door chef Marco die zicht laat inspireren door de Franse -en internationale keuken. Voor zijn gerechten gebruikt hij uitsluitend producten uit de Leidse regio die het menu perfect afmaken met zijn smakenpalet!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden