Deal
Deal
Korting
Restaurant CRU in Den Haag is een culinair juweeltje in een 19e-eeuws neorenaissancepand. Alan de Vries opende in 2019 dit restaurant, voortbouwend op zijn succesvolle VleeschHouwerij CRU, die in 2015 begon als leverancier van wild en vleesspecialiteiten.
CRU legt de nadruk op lokale producten, vaak rechtstreeks van jagers en Staatsbosbeheer. Het menu biedt authentieke smaken en seizoensgebonden gerechten, allemaal met zorg geselecteerd. De warme sfeer verwelkomt je meteen en biedt een unieke eetervaring die traditie en moderne culinaire technieken combineert.
Wil je ook proeven van de verrassende smaken in een gezellige ambiance? Wacht niet langer en reserveer nu voor dit Uitzonderlijk 4-gangen Gault&Millau wildmenu voor slechts € 59,-!
Ervaar een avond vol lokale smaken en culinaire kunst!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
APERITIEF
Iberico
Gedroogde vleeswaren
***
VOORGERECHT
Paté van wild zwijn
Piccalilly
***
HOOFDGERECHT
Fazant
Zuurkool | pastinaak
***
DESSERT
Kastanje
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 30 april 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 9 mensen zeggen over Restaurant Cru
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk wild gegeten, prima service en relaxte sfeer. Enige om op te letten zijn de soort van schoolbankstoelen, heb je geen houten zitvlees dan een kussentje meenemen!
Vanaf de iberico aperitiefhapjes over de heerlijke pate tot en met de fazant hoofdschotel topgerechten. Persoonlijke bediening en ster-waardige wijnlijst. Een zeer geslaagde avond!
Het vlees werd halfrauw opgediend, smerig.
Moest vragen om het opnieuw te bereiden.
Verder niet zo bijzonder.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
Over Restaurant Cru
Keuken: Frans
In dit prachtige 19de-eeuwse gebouw aan de Badhuisstraat in Scheveningen was vroeger een slagerij gevestigd, voornamelijk gespecialiseerd in wild. Tegenwoordig dient het niet alleen als een restaurant, maar ook als een plek vol verwijzingen naar de jacht. In het restaurant is er een grote koelcel die een voorproefje geeft van wat de komende dagen zal worden bereid. Naast heerlijke vlees- en wildgerechten is er ook een dagelijkse suggestie voor visliefhebbers.