Book your table now with free cancellation.
What 7 people say about Contrast
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wat een bijzondere locatie en een chef die echt hart heeft voor de gerechten. Heel leuk ook dat de chef aan tafel kwam af en toe. Qua service en eten niks op aan te merken (vooral de inktvis en dessert waren goddelijk!). Maar de constructieve aanbeveling zit hem in de hoeveelheid en prijs. Het is 8 gangen maar als 1...
Read full reviewWat een bijzondere locatie en een chef die echt hart heeft voor de gerechten. Heel leuk ook dat de chef aan tafel kwam af en toe. Qua service en eten niks op aan te merken (vooral de inktvis en dessert waren goddelijk!). Maar de constructieve aanbeveling zit hem in de hoeveelheid en prijs. Het is 8 gangen maar als 1 gang brood is en de ander 1 “bitterbal” noem ik dit geen 8 hangen. We gingen met lichte trek weg. Ook €45 voor wine paring wat neerkomt op €11.25 per wijn (waarvan t laatste glas een mini glas is) is erg duur: met 2 goede flessen wijn voor 4 man ben je stukken voordeliger uit en waarschijnlijk nog meer wijn ook.
Dus qua eten ja. Maar het gevoel dat je echt teveel betaalt voor wat je krijgt is niet ok. Hoop dat ze de prijzen bijstellen en porties aanpassen!
Toffe plek, hippe, minimalistische sfeer. Zijn pas net open dus daarvoor is het knap, maar wel wat aan de dure kant voor wat het is. Oke service maar konden wel licht ongeïnteresseerd over komen! Het was ook een beetje koud dus neem een sjaal of vest mee :). Het eten ziet er verder super uit en is niet ‘standaard’ dus dat maakt het meer bijzonder. Wel kleine porties!
Hi Foodlover,
Dank voor het delen van je ervaring.
Allereerst is het niet onze bedoeling geweest om ongeïntereseerd over te komen, zoals je zegt, we zijn pas net open, en super enthousiast jullie te hebben mogen ontvangen. Aan de temperatuur op de boot wordt gewerkt, dank voor de tip.
Fijn om te horen dat je het eten bijzonder vond.
Vriendelijke groet,
Team Contrast
Verrassende locatie verdient een betere bewegwijzering. Maaltijd zeer divers maar heerlijk. Groot pluspunt is het bij de maaltijd behorende plat danwel bubbelend water en heerlijk brood waarvoor geen extra kosten in rekening worden gebracht.
Hi Henk,
Wat leuk dat je bij ons hebt gedineerd, en zo heerlijk hebt gegeten.
Aan de bewegwijzering wordt gewerkt, dank voor de tip!
Groet,
Team Contrast
Bijzonder eten in een bijzondere setting, we hadden een top avond hier!
Hi Mila,
Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad!
Hopelijk zien we je nog is terug.
Cheers, Team Contrast
Het eten was wel goed maar heel weinig. We hadden een arrangement via Restaurantweek voor 65 euro pp incl. een glas bubbels. Duurde wel een kwartier voordat er iemand bij ons kwam om drankjes op te nemen. Geen bubbels gekregen. Zagen in de kaart dat het menu normaal ook al 65 euro kost, en we dus geen aanbieding heb...
Read full reviewHet eten was wel goed maar heel weinig. We hadden een arrangement via Restaurantweek voor 65 euro pp incl. een glas bubbels. Duurde wel een kwartier voordat er iemand bij ons kwam om drankjes op te nemen. Geen bubbels gekregen. Zagen in de kaart dat het menu normaal ook al 65 euro kost, en we dus geen aanbieding hebben gekregen. Ook werd er gevraagd of we een 'brood arrangement' erbij wilden. Hier moesten we dan ook een extra bedrag per persoon voor betalen. Uiteindelijk kwamen we op ongeveer 110 euro per persoon met 2 flessen wijn. Mooie locatie maar geen sfeer en geen goede service. Ook veel te duur.
Hi,
Wat balen dat je niet zo'n goede ervaring hebt gehad.
Onze excuses voor de bubbels en het wachten, daar is iets mis gegaan.
Alle tips zijn welkom, en hebben zo ook jou opmerking over het brood mee genomen.
We hopen dat je ondanks toch een gezellige avond hebt gehad met je gezelschap.
Dank, Team Contrast
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Contrast
Contrast is located in the Cape of Green Hope harbor aboard a historic Dortmunder ship, redesigned by a Basque architect and transformed by Dutch shipbuilders into what it is today. The architecture, inspired by Richard Serra, combines traditional steelwork with abstract forms, and offers varying perspectives from open and transparent to closed and solid. While you enjoy the beautiful view of the IJ and the city skyline, we present you the New Basque cuisine of our chef Iñaki Bolumburu.
Iñaki is a nomadic chef from the Basque country who has worked in different countries around the world, which has influenced his technique and style. The ingredients we use are almost all exclusively organic, seasonal and locally sourced whenever possible. At the same time, Cape Kargo, a sailing freighter, uses wind power to collect our wines, coffee beans, rum and more from around the world.
Discover a place where architecture meets art and have a unique culinary experience on this extraordinary ship.
Hi Jessica,
Goed om te horen dat je heerlijk hebt gegeten en dat je hebt genoten van de locatie.
Dank voor het delen van je feedback, we zijn recent geopend, en super nieuwschierig naar iedereen z'n mening!
Warme groet,
Team Contrast