Book your table now with free cancellation.
What 61 people say about Wils*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Amuse was een zacht gegrilde wortel en een droge pretzel waarna je een kaart kreeg om tegen een meerprijs andere bites te bestellen.
Eerste 3 gerechten waren verrassend en lekker, maar het hoofdgerecht Lam was erg simpel en uitgesproken met Marokkaanse kruiden. Kaas supplement was duur en niet bijzonder.
Bedieni...
Amuse was een zacht gegrilde wortel en een droge pretzel waarna je een kaart kreeg om tegen een meerprijs andere bites te bestellen.
Eerste 3 gerechten waren verrassend en lekker, maar het hoofdgerecht Lam was erg simpel en uitgesproken met Marokkaanse kruiden. Kaas supplement was duur en niet bijzonder.
Bediening was slecht. Voor het hoofdgerecht werd bv. Het brood direct van tafel getrokken terwijl ik daar nog van zat te eten en vervolgens hebben we driekwartier op ons eten gewacht.
Kortom, totaal geen fijne ervaring en uiteindelijk wel een mega bon.
Super lekker eten en goede bediening
Prachtige locatie, erg lieve bediening en bovendien fantastisch eten! Wat een aanrader.
Zeer aan te bevelen. Was een feestje. Fantastische lunch met smakenexplosies. Leuke en aardige bediening. Heerlijke wijnen. Mooie zaak en geweldige keukenbrigade. Kortom een 10. Alles perfect.
The place is really cute, food really amazing, and especially really good value for money! Recommended.
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Wils*
Cuisine: Fusion, Dutch, Seafood
At Restaurant Wils in Amsterdam, they know how to quench your fervent desire for high-end culinary food and gastronomy with their phenomenal dishes! The restaurant gets its name from architect Jan Wils who designed the Olympic Stadium for the 1928 Games. This brought the Olympic fire back to the city and restaurant Wils* took its inspiration from it. Executive Chef Joris Bijdendijk, Head Chef Thomas Valen his brigade know how to tame this fire and can use their wood-fired ovens for delicious and refined dishes. Taste a casual atmosphere in a grand but very intimate interior inspired by an American brasserie.
When will you come tame the fire at restaurant Wils*?