Book your table now with free cancellation.
What 30 people say about Restaurant d'Arrêt
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Eten en wijn was prima. Menukaart was er niet, lijkt mij niet zo moeilijk. Verandering van het menu, wekelijks of maandelijks werd niet beantwoord.
Gegeten tijdens de restaurantweek en gereserveerd via diningcity. Ik moest even goed nadenken over het aantal sterren en of dit restaurant nu wél of niet aan te bevelen is.. Heb er namelijk een gemengd gevoel over.
Allereerst: bediening is erg vriendelijk, ook wanneer het druk wordt blijven zij attent en enthousia...
Gegeten tijdens de restaurantweek en gereserveerd via diningcity. Ik moest even goed nadenken over het aantal sterren en of dit restaurant nu wél of niet aan te bevelen is.. Heb er namelijk een gemengd gevoel over.
Allereerst: bediening is erg vriendelijk, ook wanneer het druk wordt blijven zij attent en enthousiast. Het pijnlijke pintje was dat - ondanks dat er in de kaart staat dat de bediening helpt meedenken wat betreft passende wijnen, de vraag toch weer teruggelegd wordt wanneer je hierom vraagt. ‘Rood of wit?’
Er is geen uitgeschreven menu, wat in dit geval zonde is. Bediening verteld over de gerechtjes uit het hoofd, maar een echte uitleg over wat voor sausje er precies op zit of welk onderdeel nu gemarineerd blijkt te zijn met anijs, dat is gewoon niet bekend.
Ook het kaasplateaux wordt netjes neergezet maar zonder uitleg. Het is gewoon jammer, want alles klopt in principe wel; de gerechten zijn lekker, vrij puur en eenvoudig zonder poespas en ook de wijnen zijn van goede kwaliteit. Maar zonder tekst en uitleg is de ervaring gewoon stukken minder. Daarbij heeft dit personeel het echt in zich een gast in de watten te leggen, enkel de kennis ontbreekt.
Puntje van aandacht: de hoofdgerechtborden werden gebracht toen mijn metgezel nét wegliep van tafel. Deze hebben ruim vijf minuten daar gestaan. Het was prettig geweest deze dan niet neer te zetten maar ergens in een warmhouder te zetten totdat de tafel compleet is.
Puntje twee: de rekening klopte niet. Uiteindelijk bleek de korting via diningcity maar een tientje te verschillen met de daadwerkelijke prijs. De medewerker gaf aan dat hij niet kon zien dat we via diningcity gereserveerd hadden.
Conclusie: prima voor de lekkere eter, maar als je het een en ander gewend bent qua gastvrijheid, zit je hier niet helemaal zorgeloos
Nette bediening en mooie locatie.
Wij hadden het restaurantweek menu. Er is niet gevraagd of er rekening moest worden gehouden met speciale wensen, ik ben vegetarisch. We kregen als hoofdgerecht vlees. We hebben om water bij de wijn gevraagd, die hebben we niet gekregen. Tijdens ons eten bestelden we een wijn die nooit gekomen is, maar die later wel...
Read full reviewWij hadden het restaurantweek menu. Er is niet gevraagd of er rekening moest worden gehouden met speciale wensen, ik ben vegetarisch. We kregen als hoofdgerecht vlees. We hebben om water bij de wijn gevraagd, die hebben we niet gekregen. Tijdens ons eten bestelden we een wijn die nooit gekomen is, maar die later wel op onze rekening stond. Toen we onze serveerster, die werkelijk overal haar excuses voor van alles aan het aanbieden was, hierop wezen werd onze rekening bijna €50,00 goedkoper. Dit klopt natuurlijk van geen kant. Ik heb het toen zelf uitgerekend waarna we betaald hebben, na wederom veel excuses van de serveerster. Wat een misser, dit diner. Jammer.
HET IS EEN PRACHTIG PAND, MAAR HET STUKJE RESTAURANT WAAR WIJ ZATEN IS WEL ERG DONKER EN KLEIN, ER IS ZO'N MOOIE RUIMTE MAAR ER ZITTEN VREEMDE WANDEN TUSSEN, WAARDOOR HET ERG DONKER WORDT, JAMMER. Het eten is echt heerlijk, al was het voorgerecht erg veel, ook weer jammer voor de trek daarna. De gerechten zijn met veel fantasie bedacht en gemaakt, echt anders dan anders.
Map All restaurant deals in Alkmaar
About Restaurant d'Arrêt
Cuisine: French
In the middle of the green Alkmaarse Hout, the special restaurant d'Arrêt is situated. This building, once the old prison Schutterswei, is now home to hotel Fallon and its restaurant d'Arrêt. A historical place!
Chef Berend Sallows, known for his earlier work at for example Ciel Bleu and De Bourgondiër, has carefully prepared a menu to satisfy every guest. This, in combination with the friendly hosts and the amazing ambiance that can be found in this old building, makes this restaurant a great choice!
Would you like to enjoy a lovely afternoon or evening at this special restaurant?