You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 103 people say about In De Keuken van Floris
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Was een leuke ervaring. Wel belangrijk om de wijn erbij te nemen, dat maakt het toch wel compleet.
-
We hebben heerlijk gegeten, mooie gerechtjes met liefde klaargemaakt. Vegetarisch ook aan te raden. Met name het gerechtje met de aubergine viel bij ons zeer in de smaak. Sapjes arrangement is een bijzondere ervaring; nieuwe aparte mixen en smaken. Champagne arrangement is pure verwennerij.
This became an exciting and fabulous foodexperience and evening out. The food was fantastic and the combination with different wines enhanced the tastes amazingly. Don't miss it!
Floris serveert met zijn keukenbrigade een 9 gangen diner voor de hele zaak. Het culinaire feest begint om 19.00 (de eerste amuse krijgen we na ongeveer een half uur) en eindigt ver na 23 uur. De gerechten zijn innovatief en verfijnd. Met zorg bereid en smaken goed. Bereidingen van pompoen, wonton, asperges, 4 kazen...
Read full reviewFloris serveert met zijn keukenbrigade een 9 gangen diner voor de hele zaak. Het culinaire feest begint om 19.00 (de eerste amuse krijgen we na ongeveer een half uur) en eindigt ver na 23 uur. De gerechten zijn innovatief en verfijnd. Met zorg bereid en smaken goed. Bereidingen van pompoen, wonton, asperges, 4 kazen, watermeloencarpaccio zijn gangen die ik heb onthouden. Dit alles vergezeld van bijpassende wijnen (vanwege het 11-jarig jubileum gratis), uit Duitsland, Oostenrijk, Zuid-Afrika, Frankrijk en Spanje.
Floris heeft wel erg veel gasten in de niet al te grote ruimte toegelaten en we zitten wel erg dicht op de buren. De bediening is correct, maar wel streng. Een extra stukje brood kan er niet af, want er is precies genoeg voor iedereen en niet meer. Dat brood komt overigens pas bij de 4e of 5e gang op tafel en smaakt heerlijk.
Map All restaurant deals in Rotterdam
About In De Keuken van Floris
Cuisine: French
Restaurant In de Keuken van Floris; a unique place where you are constantly surprised by new and exciting flavours. You don't go here for the quick bite, you go here for a great experience. In a loose and dynamic atmosphere you can enjoy exciting and refined dishes all night long, supported by the most daring wines from all over the world.
Floris and his team prepare the dishes in an open kitchen in the midst of all guests so that they can follow the entire cooking process closely. His style has identity and is creative, technical, pure, focused and transparent. The unexpected lurks here and makes the evening extra exciting. The focus lays on tasting, taste experience in the broadest sense of the word.
Together with his Maitre-Sommelier, Floris has put together an exciting and challenging menu of nine dishes with a varied wine or alcohol-free juice arrangement. Get blown away during this special dinner and take a look at Floris' kitchen.