You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 122 people say about Lars Amsterdam*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Fantastisch goed gegeten met een goede service. Kom graag terug zodra ze weer open zijn. Absolute aanrader!
ongelofelijk fijne avond gehad, aandacht voor detail, prachtige setting en elk gerecht was een verrassing. een geolied machine zou ik dit restaurant noemen en de pauzes waren precies genoeg en de bediening fantastisch.
Fantastische plek in de haven, mooie combinatie van luxe binnen en rauw buiten. We hebben echt genoten van het 6-gangen tastingmenu. Bijzondere reis door smaken. Leuk om in alle rust van Floor en Lars meer uitleg te krijgen over de gerechten, de wijnen en de visie die zij hebben achter hun restaurant. Ze hebben echt...
Read full reviewFantastische plek in de haven, mooie combinatie van luxe binnen en rauw buiten. We hebben echt genoten van het 6-gangen tastingmenu. Bijzondere reis door smaken. Leuk om in alle rust van Floor en Lars meer uitleg te krijgen over de gerechten, de wijnen en de visie die zij hebben achter hun restaurant. Ze hebben echt een prachtige zaak neergezet die de moeite waard is om een omweg voor te nemen. Aanrader voor iedereen die van bijzonder uit eten gaan houdt. Op naar een ster!
Leuke en verrassende gerechten, combinaties vanuit het wijn arrangement waren mooi gemaakt, leuk personeel met veel persoonlijke aandacht voor de gasten.
Heerlijk eten, persoonlijke aandacht, lekkere wijn erbij. De bediening had er zin in en wij ook en zo kwam alles samen!
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Lars Amsterdam*
Cuisine: French
A hospitality concept developed by Lars Scharp and Floor Wiggers, that is Lars Amsterdam. This creative couple met several years ago at Restaurant Aan de Poel **. Together they created a restaurant where you will find a combination of fine-dining and robust dishes. A living room restaurant located in the Houthavens of Amsterdam.
Lars began his chef training with Paul Fagel and Robert Kranenborg, among others. French cuisine is his passion, but his dishes also feature Asian influences. Working with daily fresh products of the highest quality is paramount. Thus, they have started their own city garden on the roof of the building of over 400 square meters. In the summer it will be in bloom and they will start working with these beautiful products.
Floor started at Ron Blaauw and gained her passion for gastronomy in several renowned restaurants. Her love for hospitality is contagious and inspiring. Surely the greatest compliment is when guests say they really feel at home in the restaurant.
High quality products combined with the best service is the philosophy of Lars A'dam. Come in, relax and be inspired by the team and the fantastic view!