What 281 people say about De Swaen
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Fantastisch bevallen, orgineel dat ze voor vis als hoofdgerecht hebben gekozen in plaats van altijd maar vlees, aanrader we komen zeker terug!
Prima maar als je met de restaurantweek een visitekaartje af wil geven is kabeljauw als hoofdgerecht niet echt een handige keuze. Niks speciaals aan en daar valt ook niks speciaals van te maken. Daarnaast ook een gepeperde drankrekening. Vind €4.10 voor een thee vrij prijzig. Volgend jaar maar niet meer.
We hebben weer genoten van het restaurantweek diner. De amuses, het menu, was voortreffelijk, alles mooi opgemaakt, het leken wel schilderijtjes, en alles gerechtjes waren even smaakvol. Dat was genieten met een voortreffelijke wijn erbij, was het helemaal top!
Heerlijke avond gehad, alles klopte! Aanrader.
Erg goed en lekker gegeten .
Ook met een bepaald dieet is zowel door bediening en keuken heel goed rekening gehouden.
Map All restaurant deals in Oisterwijk
About De Swaen
Cuisine: French
Nice to meet you!
The enthusiastic team of De Swaen likes to make you feel welcome and at ease. Frans Knaapen leads the black brigade with class. Young, passionate and hospital are the key elements of De Swaen. The white brigade is led by chef Lourens Jan Blok and is distinguished by its creativity and flexibility. Together they make a experience and great team.