Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 14 mensen zeggen over Proefverlof
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Met aandacht en smaak voor ons gekookt.
Leuk, vlot personeel met een goede kennis van zaken over dranken en gerechten. Het restaurant heeft een fijne gezellige sfeer. Het 3 gangen menu viel ons tegen. Metname de amuse, het nagerecht (gemaakt met pastinaak) en de hoeveelheid eten.
Het voorgerecht en het hoofdgerecht waren fijn van smaak.
De friet en sa...
Leuk, vlot personeel met een goede kennis van zaken over dranken en gerechten. Het restaurant heeft een fijne gezellige sfeer. Het 3 gangen menu viel ons tegen. Metname de amuse, het nagerecht (gemaakt met pastinaak) en de hoeveelheid eten.
Het voorgerecht en het hoofdgerecht waren fijn van smaak.
De friet en salade moet je er los bijbestellen, zonder (en met) die garnituur zou je misschien net genoeg hebben wanneer het lunchtijd zou zijn.
De borden waren mooi opgemaakt. Wij hadden er iets meer van verwacht.
Goedemiddag, allereerst bedankt voor jouw feedback. Fijn om te horen dat jullie het gezellig bij ons hebben gehad.
Er is besproken met ons keukenteam dat de porties wat groter mogen, dus zij gaan hier mee aan de slag!
Wij hopen jullie zeker nog een keer te mogen ontvangen in Proefverlof. Met hartelijke groet, Sophie
Zeer aangenaam alleen personeel chaotisch, verkeerde wijn en bestelling
Lekker en leuk
Bedankt voor de mooie beoordeling Piet! Graag tot een volgende keer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leeuwarden e.o.
Over Proefverlof
Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten
Crimineel goed genieten bij Drink & Eetlokaal Proefverlof te Leeuwarden. Het eetlokaal is gevestigd in de oude gevangenis van Leeuwarden waar het terras ook beschikt over een terras aan het water: perfect voor de zonnige dagen. De elementen van de gevangenis, de Blokhuispoort, zijn veelal terug te zien in het restaurant. Daarbij heeft de chef voor ieder wat wils: uitgebreide vegetarische opties, wereldse smaken en hippe interpretaties van streetfood, aldus de Michelingids. Daarbij probeert de chef zo veel mogelijk aan no waste te doen waardoor ieder product optimaal benut wordt voor de gerechten van het Proefverlof.
Goedemorgen Marieke, bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer in Proefverlof! Met hartelijke groet, Sophie