Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 85 mensen zeggen over Bavette Boutique Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat hebben wij hier heerlijk gegeten! Het eten is ontzettend lekker, het personeel is vriendelijk en ziet er verzorgd uit. Het eten is iets duurder dan gemiddeld, maar het is het absoluut waard, zeker tijdens de restaurantweek!
Het eten was voortreffelijk, duidelijke uitleg bij alles. Goede bediening.
Wij hebben heerlijk en ontspannen gegeten, bij het diner een wijnarrangement genomen wat het compleet maakten. Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste.
Heerlijk gegeten, nette bediening. Alleen de muziek mag wat Angelsaksische zat nu onder de speaker naar herrie te luisteren.
Heerlijk gegeten en gedronken in gezellige sfeer en met goede bediening! Voorgerecht Chuck steak erg lekker, daarna perfect bereide coquilles, heerlijk hoofdgerecht van drie soorten vlees (eigengemaakte frites ook aan te raden!), verrassend lekkere lepelkaas met vijgenbrood en tot slot prima dessert. Alles met goed ...
Lees hele reviewHeerlijk gegeten en gedronken in gezellige sfeer en met goede bediening! Voorgerecht Chuck steak erg lekker, daarna perfect bereide coquilles, heerlijk hoofdgerecht van drie soorten vlees (eigengemaakte frites ook aan te raden!), verrassend lekkere lepelkaas met vijgenbrood en tot slot prima dessert. Alles met goed gekozen bijpassende wijnen. Alleen jammer dat 1 tussengerecht per abuis 1x teveel berekend is, dat zagen we thuis pas. We komen terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maasland e.o.
Over Bavette Boutique Restaurant
Keuken: Nederlands
Bij Restaurant Bavette in Midden Delfland word je verwelkomd in een idyllische omgeving waar de liefde voor dier, milieu en kwaliteit centraal staat. Dit familiebedrijf, gerund door de vierde generatie op het landgoed van de Korte Buurt 15, biedt een unieke ervaring met echt vlees van eigen weide. Hier proef je de passie voor duurzaamheid en authenticiteit, waarbij de Wagyu- en Hereford-runderen op de boerderij een beter leven leiden op 51 hectare grond. Onder leiding van chef-kok Donald Samba en sous-chef Diana Spekman worden gerechten van topkwaliteit bereid met oog voor eenvoud en smaak. Kom genieten van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn bij Restaurant Bavette.