Knife fork icon red

Looks

€ 41,50 € 29,50

Culinair 4-gangen seizoensmenu!

Deal
Culinair 4-gangen seizoensmenu!
€ 41,50 € 29,50

In het sfeervolle en warme restaurant Looks in hartje Amsterdam kun je genieten van heerlijke culinaire hoogstandjes. Het 4-gangenmenu bestaat uit een bijzondere samenstelling van gerechten, die perfect passen bij het seizoen. Laat je verrassen door de chefkoks van Looks in de Amsterdamse Chinese buurt. De bekende gerechten zijn vaak nét even anders bereid, waardoor er een ultieme smaakbeleving ontstaat. 

DiningCity biedt dit 4-gangen seizoensmenu in samenwerking met restaurant Looks aan. Deze deal is beperkt geldig en alleen via DiningCity te reserveren!

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 01 maart 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Looks

7.7
(214 reviews)
Eten
7.7
Service
7.9
Sfeer
7.6
Schrijf een review

"3 gangen menu"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Toen we binnenkwamen lieten we even weten dat we via diningcity hadden gereserveerd en een kortings coupon hadden. Toen we vroegen naar de rekening en ik de coupon wilde afgeven zei de serveerder dat het niet nodig was. Wij kregen toen toch een rekening waarbij de 20 euro niet was afgetrokken en ik moest toen alsnog de kortingscoupon laten zien. Het eten was prima en de sfeer gezellig. Ik kan me wel voorstellen dat het een beetje stil en koud kan zijn als er niet veel klanten zijn.

Astrid op 20 oktober 2018

"leuk restaurant "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben blind gereserveerd en het was helemaal naar verwachting. We hebben ons laten verrassen met een fantastisch 3-gangendiner. Het was even slikken toen we mossels geserveerd kregen bij het hoofdgerecht. Daar houden we gewoon niet van. Verder leek de bread and butter op sommige plekken niet gaar. Maar dat was dan ook het enige minpuntje. We zouden zo weer naar Looks gaan, maar dan wel gaan voor a la carte.

Nel op 10 oktober 2018

"Restaurantweek"
7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Het eten was prima. We hadden er iets meer van verwacht doordat we via de restaurantweek hadden gereserveerd en ze bij de 25 beste behoren.
Het was lekker, maar niet heel erg warm wat jammer was. Het dessert was nogal heftig. Op de service hebben we verder niet aan te merken en was heel fijn.

Zoë op 12 maart 2018

"Heerlijk gegeten. "
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en erg vriendelijke bediening. Mooie zaak, jammer dar het een beetje stil was, maar verder een aanrader.

Frank op 06 januari 2018

8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Het belangrijkste eerst. Heerlijk gegeten. Goede gerechten ondersteund door mooie wijnen. Enige smetje is de desertwijn die absoluut niet bij het chocolade desert past. Verder top.
Mogelijk hadden wij pech, er waren erg luidruchtige groepen aanwezig. Op het irritante af.
De bediening is zeer behulpzaam en denkt mee. Klasse

Pieter op 10 november 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Binnen Bantammerstraat 7 1011 CH Amsterdam

Over Looks

MENU


Looks heeft kleine kaart die iedere 6 weken wisselt. Oesters, Entrecote en Kreeft staan vast op de kaart. De wisselende kaart houden we verrassend en prikkelend, we koken met alle seizoenen mee. We willen u als gast graag verrassen en bereiden bekende ingredienten vaak net even anders


LOCATIE


De Amsterdamse Chinese buurt heeft een lange historie als het om eten gaat. Looks ligt in hartje centrum, een woud aan grachten, bruggen en 16de eeuwse panden. Tussen het grote aanbod oude aziatische horeca valt restaurant Looks meteen op. De eerste indruk van de twee oude monumentale panden is die van een traditioneel restaurant. Maar als je de deur opent betreed je een warme, moderne, internationale, urban gelegenheid. Bij de entree begroet het keukenteam je vriendelijk. Door de open keuken kan de gast direct zien dat er gewerkt wordt met verse producten. Het gebouw bestaat uit allerlei niveauverschillen verbonden met trappetjes. De ruimtes hebben een eigen karakter en doorkijk. Door veel spiegels en het gebruik van verlicht glas ontstaat er een eenheid.


GASTVRIJHEID


Een restaurant moet een fijne, losse ontmoetingsplek zijn; niet opgeprikt, maar relaxt en ontspannen. Met vrienden en familie smaken ontdekken, lachen, verrast worden door een mooie fles wijn. Looks staat voor persoonlijk contact, dus ik wil u graag onze gastvrijheid laten zien en proeven (Jordy Slats).

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden